İnstagram çöktü, İnstagram neden kapalı?


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
İnstagram çöktü, İnstagram neden kapalı?

Akşam saatlerinden itibaren Instagram çöktü. Dünyaca ünlü sosyal medya fotoğraf paylaşım platformu Instagram'da erişim sorunu yaşanıyor.. Sosyal medya "İnstagram'a erişim yasağı mı geldi" sorusuna arama motorlarında cevap arıyor.. Istagram yasaklandı mı sorusunun cevabı ise ABD'den geldi..

Takip Et

 Instagram'da şu anda dünya genelinde erişim sorunu yaşanıyor.

Dünya genelinde sorunun kaynağı hakkında resmi açıklama beklenirken, sosyal medyada Instagram'a erişim yasağı geldi. iddiları dolaşıyor. Ancak bu tür iddiaların tamamen asılsız olduğu kısa sürede anlaşıldı. Çünkü dünyanın her yerinden kullanıcılar Twitter üzerinden Instagram'a giriş yapmakta sorun yaşadığını bildiriyor.

Aynı zamanda Instagram sunucu durumlarına bakıldığında sorunun saat 22:00 sularında başladığı gözlemlenebiliyor. Kullanıcılar tarafından yapılan rapor sayısı ise 500'ü aşmış durumda.

SORUN ABD SUNUCULARINDA

Sorunun ısı haritasına bakıldığında ise Amerika Birleşik Devletleri'nde yer alan Instagram sunucularında problem yaşandığı fark ediliyor. Kullanıcılara resmi bir açıklama yapılmazken, sorunun çözümü için bekleyiş sürüyor.

INSTAGRAM 600 MİLYON KULLANISI SAYISINA ULAŞTI

İnstagram Facebook tarafından 1 milyar dolara satın alınmıştı. Facebook'a satılmadan önce 30 milyon kullanıcısı olan Instagram'ın günümüzde 600 milyondan fazla kullanıcısı bulunuyor.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin