İnceöz: PKK'lıları da FETÖ akıbeti bekliyor, HDP terör partisidir...


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
İnceöz: PKK'lıları da FETÖ akıbeti bekliyor, HDP terör partisidir...

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, HDP'li Selahattin Demirtaş'ın, "PKK'yı terör örgütü olarak tanımadıklarına" ilişkin açıklamasının sebebinin PKK’nın köşeye sıkışması olduğunu belirterek, "Nasıl ki FETÖ ile bağı olanları kamu kurumlarından ayıkladık, ayıklıyoruz; PKK destekçilerini de aynı akıbetin beklediğini herkesin bilmesini istiyoruz" dedi.

Takip Et

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz gündeme dari açıklamalarda bulundu;

İnceöz yaptığı açıklamada  HDP Eş Genel Başkanı  Demirtaş'ın "PKK’yı terör örgütü olarak tanımadıklarını" beyan ettiğini  vurguladı. İnceöz, "Bu, bizim açımızdan malumun ilanı hüviyetindedir"  değerlendirmesinde bulundu."Sırtını PKK’ya, PYD’ye dayadığını söyleyen, meydanlara  Öcalan’ın heykelini dikeceği vaadinde bulunan eş başkanlara ve teröristlerin  cenazelerine gitmeyi marifet bilen vekillere sahip bir partinin, PKK’yı terör  örgütü olarak görmesi zaten abesle iştigal olurdu." diyen İnceöz, şöyle devam  etti:  "Cemil Bayık’tan aldığı sufle ile halka 'direnişe hazır olun' diyerek  iç savaş düşleri gören Demirtaş, şunu unutmasın ki asla yeni bir 6-8 Ekim  olaylarına sebebiyet veremeyecektir. Biz biliyoruz ki PKK’ya bir kere dahi olsun  'sana silah bıraktıracağız' diyemeyen Demirtaş’ın böyle aymazca açıklamalarının  sebebi PKK’nın köşeye sıkışmasıdır. Demirtaş unutmasın ki korkunun ecele faydası yoktur, PKK’nın kökü  kazınacaktır. Dağda olsun, şehirde olsun, kamuda olsun fark etmiyor. Nasıl ki  FETÖ terör örgütüyle bağı olanları kamu kurumlarından ayıkladık, ayıklıyoruz;   PKK destekçilerini de aynı akıbetin beklediğini herkesin bilmesini istiyoruz." 

İLGİLİ HABER


AK Parti Grup Başkanvekili İnceöz, Demirtaş'ın ayrıca,  Öcalan için açlık grevi başlattıklarını söylediğini ifade etti.  İnceöz, şunları kaydetti: "Adalet Bakanımızın bu konudaki açıklamalarına rağmen meseleyi siyasi  şova dönüştürenler, keşke PKK’nın katlettiği vatandaşlarımız için de aynı  duyarlılığı gösterselerdi. Ama ne yazık ki HDP hiçbir zaman bu hassasiyeti  gösteremedi ve hiçbir zaman 79 milyonun acısını sinesinde hissetmedi. HDP,  Türkiye partisi olma iddiasıyla çıktığı yolda, terör partisi olarak  yoluna devam  ediyor."

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin