Media Foto
Geri İleri
1 / 11
8 yıl önce

Iğdır'a 3 UFO düştü, Bu görüntüler paylaşıldı; Biraz yakından bakınca...

İnsanoğlu'nun aklının köşesinde hep olan o merak "gezegende yalnız mıyız, UFO'lar ne zaman gelecek"... Sosyal medya'da Iğdır'ın Tuzluca ilçesine bağlı olan Küçükova ve Söğütlü köylerine dün üç adet UFO düştüğü iddiası yayıldı. Üstelik bu haberlere çok ilgi çekici görünrülerde eklendi.. Maalesef işin aslı hemen ortaya çıktı; O fotoğraflar iki yıl önce Çin'e parçaları düşen bir Rus uzay aracına ait.

"Iğdır'a UFO düştü" haberleri de asparagas çıkınca, bu gezegende yalnız başımıza ve hep gökyüzünden gelecek bir işareti bekleyerek yaşamaya devam edeceğiz.

"IĞDIR'A 3 UFO DÜŞTÜ" İDDİALARI

İnternetteki UFO konulu sitelerde Iğdır TV'ye dayandırılan iddiaya göre dünsabah 08.15'de Küçükova köyü sakinleri şiddetli bir gürültü duydu ve ardından "büyük bir ateş topu" köy meydanına yakın bir evin bahçesine düştü. 

Komşu köy Söğütlü'ye de tanımlanamayan iki uçan cismin (UFO) gökten düştüğü, bunlardan birinin 70 santimetre çapında ve 40 kilogram ağırlığında olduğu öne sürüldü. 

Paylaşılan fotoğraflar incelendiğinde ise iddiaların asılsız, haberin asparagas olduğu anlaşılıyor. Çünkü fotoğraflar, 2014 mayısında Çin'de çekilmişti.

Heilongjiang eyaletindeki bir köyün yakınlarına düşen üç cisim heyecan yaratmıştı. Rus haber ajansı ITAR-Tass'ın o dönem yayınladığı habere göre bu cisimler,Kazakistan'dan fırlatıldıktan 9 dakika sonra havada infilak eden bir Rus uydusunun parçalarıydı.