Bekleniyordu: İdo ve Hilal Altınbilek ayrıldı: Şımarık ve ukala


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Bekleniyordu: İdo ve Hilal Altınbilek ayrıldı: Şımarık ve ukala

İdo ve güzel oyuncu Hilal Altınbilek birlikteliği beklendiği gibi erken bitti. İdo, aşklarına nazar değdiğini iddia etti, Altınbilek'in ise, İdo'nun şımarık ve ukala tavırlarının dayanılmaz boyutlara vardığı bu nedenle ayrılık kararı aldığı iddia edildi...

Takip Et

İdo Tatlıses, oyuncu sevgilisi Hilal Altınbilek ile çok konuşulan aşklarına nazar değdiğini ve ayrıldıklarını söyledi. 

İdo ”Her şey insanlar için bu hayatta , böyle şeyler olabiliyor. Biz medeni insanlar gibi konuşup ayrılma kararı aldık, maalesef kötü oldu” dedi. Erken biten bu ayrılığa babası İbrahim Tatlıses ve annesi Derya Tuna’nın tepkisi şimdiden merak konusu.

Hilal Altınbilek ve İDO ayrıldıİdo ve Hilal Altınbilek çifti için ayrılık çanları Bodrum'da bir beachte özel bir locada çalmaya başlamış, İkilinin locada bilinmeyen bir konu hakkında tartışmaları magazin kameralarına yansımıştı, iddialara göre incelen ip burada koptu, bu tartışma sonrasında güzel oyuncu Altınbilek'in canı bir hayli sıkılmış ve üzüntü dolu günler geçirdiğini yakın dostlarına anlaratak dert yanmış. Altınbilek'in kafasında İdo ilişkisini orada bitirdiği magazin kulislerinde dillendiriliyor..

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin