Himmet Aktürk öldürüldü mü? Cezaevinden açıklama bekleniyor


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Himmet Aktürk öldürüldü mü? Cezaevinden açıklama bekleniyor

Türkiye'de yaşanan korkunç ve vahşi cinayetlerin zanlıları için olası sonuç! Himmet Aktürk için de mi geçerli olacak. 3.5 yaşındaki minik bir kızımızı tecavüz ettikten sonra vahşice katleden katil zanlısı için Türkiye kamuoyu intihar! haberlerini bekliyor. Sosyal medya ve hatta bazı haber sitelerinde, Irmak Kupal'un katili Himmet Aktürk'ün cezaevinde öldüğüne dair haberler yayılmaya başladı.. Peki katil zanlısı canavar öldü mü?

Takip Et

Manisa'da 3.5 yaşındaki IrmakKupal'ı canavarca bir hisle tecavüz edip katleden Himmet Aktürk hakkında yeni gelişmeler var. Müge Anlı'nın prgramında canlı yayında yaptığı korkunç itiraflarla Türkiye'nin kanını donduran zanlı Himmet A.'nın hücrede öldüğü iddia edildi.

Katıldığı TV programında yaptığı korkunç itiraflarında, polisten çok korktuğunu ve cezaevine girmek istemediği söyleyen Aktürk'ün, tek başına kaldığı yüksekgüvenlikli hücrede kendini duvardan duvara çarparak ağır yaraladığı, kendisini 24 saat güvenlik kameralarından takip eden gardiyanların olayı fark etmesiyle ortaya çıktı. Zanlıyı hücresinde tedavi eden sağlık görevlillerinin tüm çabalarına rağmen hücresinde öldüğü iddia edildi.. Olaya ilişkin cezaevinden herhangi bir açıklama yapılmazken bir yalanlama da yapılmadı. Şimdi kamuoyu cezaevinden gelecek malum habere odaklandı.

İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin