Hamile Ebru Tireli'ye saldıran sapık çocuk tacizcisi çıktı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Hamile Ebru Tireli'ye saldıran sapık çocuk tacizcisi çıktı

Manisa'da 4 aylık hamile Ebru Kaya Tireli'ye evinin yakında bir parkta egzersiz yaptığı esnada saldıran tutuklu sanığın tahliyesine karar verildi. Sanığın, başka bir kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutukluluk halinin devamı kararlaştırıldı.

Takip Et

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 7 Aralık 2016 tarihinde parkta spor yapan hamile Ebru Tireli'yi darp ettiği iddiası ile yakalanan ve adli mercilerce tutuklanan Davut K., hakkında ortaya çıkan yeni suçlama şüpheli hakkındaki soruşturmayı farklı bir boyuta taşıdı.

14 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNA TACİZ

Davut K.'nın Ebru Tireli olayında basit yaralama suçundan dolayı tutukluluğunun kaldırılıp serbest bırakılmasına karar verilirken, mahkeme heyeti birleştirilen diğer dava olan 14 yaşındaki çocuğa taciz iddiası ile zanlının tutukluluk halinin sürmesine karar verdi.

SUÇLAMAYI KABUL ETMEDİ: BENİM DE 3.5 YAŞINDA ÇOCUĞUM VAR.. 

Zanlı Davut K., “Ben çocuk taciz olayını kabul etmiyorum. Benim de 3.5 yaşında bir kız çocuğum var ailem belli, anam babam belli. Ben şu ana kadar böyle bir suçtan dolayı hakim karşısına çıkmadım. Bu suçlamaları kabul etmiyorum” dedi.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin