Hakkari Çukurca'da saldırı: Uzman Çavuş Mete Yahşi şehit oldu


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Hakkari Çukurca'da saldırı: Uzman Çavuş Mete Yahşi şehit oldu

Bayram günü alçak saldırı... 1 Kahraman askerimiz daha şehit oldu, baba ocağına ateş düştü.. Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde bölücü terör örgütü PKK'lı teröristlerin açtığı ateş sonucunda Uzman Çavuş Mete Yahşi şehit oldu. Bayram günü şehit askerimizin Samsun'daki baba ocağına ateş düştü..

Takip Et

Bayram gününde saldırdı alçaklar.. Şehit askerimizin baba ocağına ateş düştü. O ateş elbet bir gün siz hain teröristleri de yakacak.

Hakkari Valiliği’nden yapılan açıklamada, teröristlerin açtığı ateşle yaralanıp hastaneye kaldırılan askerin doktorların tüm çabasına karşın şehit olduğu belirtildi.

28 YAŞINDAKİ PİYADE ÇAVUŞ ŞEHİT OLDU

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde PKK'lı teröristlerin taciz ateşi sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan 28 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Mete Yahşi'nin Samsun'daki evinde yas var.

Şehit Uzman Çavuş Mete Yahşi

Şehit Yahşi'nin İlkadım ilçesi Kadıköy Mahallesi'ndeki baba evine acı haber, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Daire Başkanı Gamze Ayrım, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı ile askeri yetkililer tarafından verildi. 

İLGİLİ HABER

"KAHRAMAN UZMAN ÇAVUŞ EVLİ VE 3 YAŞINDA BİR KIZI VARDI"

Evli ve 3 yaşında bir kız çocuk babası şehidin 3 yıllık uzman çavuş olduğu, Samsun'a son olarak 1 ay önce geldiği, Hakkari Dağ Komando Karakolu'nda keskin nişancı görevinde bulunduğu öğrenildi. 

Yahşi'nin cenazesinin yarın Büyük Cami'de kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilmesi bekleniyor.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“25.06.2017 günü İlimiz Çukurca İlçesi Güvendağı bölgesinde bulunan görevlilerimize yönelik bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan taciz ateşi sonucu 1 askeri personel yaralanmış, sevk edildiği Hakkari Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.”

Şehit asker için akşam saatlerinde tören yapılacağı belirtilirken, bölgedeki PKK’lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için geniş çaplı operasyon başlatıldı. DHA

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin