Hacı Boydak da FETÖ operasyonu kapsamında tutuklandı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Hacı Boydak da FETÖ operasyonu kapsamında tutuklandı

Fethullahçı Terör Örgütü(FETÖ) soruşturması kapsamında birkaç kez gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan ve son olarak dün gözaltına alınan Boydak Holding eski Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Cumhuriyet savcısının serbest bırakılmasına yaptığı itiraz sonucunda bugün yeniden gözaltına alındı ve ardından tutuklanıp cezaevine gönderildi.. FETÖ soruşturmasında tutuklu Boydak kardeş sayısı bu tutuklamayla 6'ya yükseldi.

Takip Et

FETÖ soruşturması kapsamında dün gözaltına alındıktan sonra, nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Boydak Holding eski Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Cumhuriyet savcısının itirazı üzerine yeniden gözaltına alındı. Hacı Boydak, nöbetçi mahkemeye götürüldü.

Boydak Holding Yönetim Kurulu eski Başkanı Hacı Boydak, cumhuriyet savcısının itirazı üzerine çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Hacı Boydak Tutuklandı

Bir süre önce İstanbul Nişantaşı'ndaki Amerikan Hastanesi'nde mide ameliyatı geçiren ve dün taburcu edilerek Kayseri'ye gelen Hacı Boydak, KOM ekiplerince gözaltına alındı. Boydak, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından sağlık sorunu nedeniyle yurtdışı yasağı ve adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin