Güneydoğu'dan son haber: PKK artık askeri üslere saldırıyor


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Güneydoğu'dan son haber: PKK artık askeri üslere saldırıyor

Darbe girişimi sonrası kışlalara kapatılan askerin teröre karşı eli kolu bağlandı. Güneydoğu bölgesinde askeri kışla ve birliklerin giriş ve çıkışları belediyelere ait iş makinaları ve araçlarla kapatılıp abluka haline alınmış durumda. Teröre hizmet veren bu uygulamayı fırsat bilen PKK'lı hainler de askeri üslere saldırıyor.

Takip Et

 Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde bir grup PKK'lı teröristler tarafından askeri üs bölgesine saldırı yapıldı.

Alınan bilgilere göre, Şemdinli ilçesine bağlı Yeşilova Karakolu Mamreştepe üs bölgesine bir grup PKK'lı teröristler tarafından saldırı düzenlendi. Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine bir süre çatışma çıktı. PKK'lı teröristler bölgeden kaçarak uzaklaşırken, operasyonun sürdürüldüğü belirtildi.

Son günlerde yıpranan ve kısmen darmadağan olan Türk askeri teröristlerden daha kötü bir uygulamaya tabi tutuluyor.. Rütbeli askerler, er ve erbaşlar  evlerine dönerken veya birliklerine giderken üniformasını çıkartıp sivil kıyafetlerini giymek zorunda kalıyor.. Mehmetçik bu durumu "Bizim için büyük utanç.." sözleriyle değerlendiriyor.. Askerin zedelenen itibarı kamuoyunda büyük tepki toplarken, Mehmetçiğe bir an önce iade-i itibar yapılması gerektiği görüşünde birleşiyor

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin