Gözyaşları içinde gitmişti: Moussa Sow İstanbul’da


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Gözyaşları içinde gitmişti: Moussa Sow İstanbul’da

Fenerbahçe'de gündem yeniden Moussa Sow.. Sow İstanbul'a geldi. Bugün sabah erken saatlerde Dubai’den İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na inen Sow, taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Fenerbahçe ile geçen yıl gözyaşları içinde duygusal bir ayrılık yaşan Sow'un gelişi taraftarı heyecanlandırdı..

Takip Et

Fenerbahçe'nin tekrar kadrosuna katmak için görüştüğü Senegalli yıldız Moussa Sow, İstanbul'a geldi. Sabah erken saatlerde Sabiha Gökçen Havalimanı’na inen Sow, taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı. 

Fenerbahçeli taraftarların sevgilisi haline gelen ve transfer olduktan sonra bile unutulmayan isimlerinden biri olan Moussa Sow taraftarın ve havalimanı çalışanlarının büyük ilgisiyle karşılandı. Sarı lacivertlilerin merakla beklediği yıldız golcü, geçtiğimiz sezon başında 16 milyon Euro karşılığında Al Ahli'ye transfer olmuştu. 

Musa Sow İstanbul

GÖZYAŞLARI İÇİNDE VEDA ETMİŞTİ

Birleşik Arap Emrilikleri'nden Al Ahli'ye transfer olan Senegalli yıldız oyuncu, Fenerbahçe'den ayrılırken gözyaşlarını tutamış ve Şükrü Saracoğlu'nda duygusal anlar yaşanmıştı.

Gözyaşları içinde gitmişti: Moussa Sow İstanbul’daGözyaşları içinde gitmişti: Moussa Sow İstanbul’da Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin