Gökçekara, Emine Erdoğan’ın kuzenini FETÖ’cü ilan etti


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Gökçekara, Emine Erdoğan’ın kuzenini FETÖ’cü ilan etti

ATO seçimlerini kaybeden Gökçek ailesi şok eden video ile çeşitli kurum ve kişilere yönelik iftira kampanyasına başladı. Seçilmeyen Osman Gökçek 'madem ki beni seçmediniz hepiniz FETÖ'cüsünüz' dercesine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın kuzeni Gürsel Baran başta olmak üzere birçok kişi ve kuruma suçlama ve iftiralarda bulundu. Gökçekler Belediye seçimlerinde "çamur at izi kalsın.." tehdit ve iftiralarını ATO seçimlerine yetiştiremeyince seçim sonrasında uygulamaya koyuldu.. Sosyal medyada ise Gökçek in seçimi kaybetmesi, "beyaz girip mor çıktı", "Ankara Gökçekara olmaktan kurtuldu.." şeklinde paylaşımlar rekor kırdı..

Takip Et

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek ile Emine Erdoğan’ın kuzeni Gürsel Baran'ın yarıştığı Ankara Ticaret Odası (ATO) seçimlerinde kazanan Baran oldu.
Gürsel Baran seçimde 188 meclis üyesinden 100'ünün oyunu alarak ATO Başkanı seçildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek ise 86 oyda kaldı, iki oy geçersiz sayıldı.

ATO Başkanlığını kaybetmek, Gökçek kanadında önce şaşkınlığa ardından ise saçma sapan iftiraların yapıldığı paniğe neden oldu. Gökçek'in ekibi sosyal medyada “Bu film burda bitmez” hashtag'iyle bir videoyu paylaşıma soktu. Videoda; Sözcü, Cumhuriyet ile Odatv’nin de içinde olduğu yayın organlarının, siyasetçilerin, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Fethullah Gülen'in ATO seçimlerini kazandığı iması yapıldı. Yani Emine Erdoğan’ın kuzeni Gürsel Baran başta olmak üzere Osman Gökçek’e oy vermeyen tüm ATO üyeleri FETÖ’cü ilan edildi.

Emine Erdoğan Gürsel Baran Ankara

Gökçekler, ATO seçimini kazanan Emine Erdoğan'ın kuzeni Gürsel Baran’ı da FETÖ’cü ilan etti!

EMİNE ERDOĞAN VE FETHULLAH GÜLEN VURGUSU!

Söz konusu video, Gökçeklerin televizyonu Beyaz TV’de de çalışan spor yorumcusu Ertem Şener başta olmak üzere Osman Gökçek’in adamları tarafından paylaşıldı. Osman Gökçek’in ekibi, ATO seçimini kazanan Emine Erdoğan'ın kuzeni Gürsel Baran'ı ve dolayısıyla Emine Erdoğan’ı ve FETÖ lideri Fethullah Gülen’in ‘aynı cephede’ göstermiş oldu.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin