Gizem Karaca sevgilisinden cayır cayır evlilik teklifi


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Gizem Karaca sevgilisinden cayır cayır evlilik teklifi

Daha önce kendisine yöneltilen evlilik sorularını cevapsız bırakan Gizem Karaca, bir sahil kenarında cayır cayır yanan ateşin ısıttığı ortamda işletmeci sevgilisinden evlilik teklifi aldı. Karaca o anlara ait bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

Takip Et

Bir yıldır birlikte olduğu işletmeci sevgilisi Kemal Ekmekçi'nin evlilik teklifine, “Evet” diyen Gizem Karaca, o anları sosyal medya hesabından da paylaştı. Oyuncunun çok sevdiği Muğla'nın Akyaka ilçesinde yemek organize eden Ekmekçi, yakın dostlarını davet etti..

TEK TAŞINI GÖSTERDİ

Diz çöküp evlenme teklifi eden Ekmekçi, sevgilisinden olumlu yanıt aldı. Tek taşı parmağına takan oyuncu, mutlu anını sosyal medya üzerinden paylaştı. Sevgilisinin evlilik teklifini kabul eden Karaca yaz düğünü istiyor.

Gizem Karaca Muğla'da evlilik teklifi Gizem Karaca ve sevgilisi Ekmekçi mutlu anlarını bu kareyle hayranlarına duyurdu. Kumsalda yanan ateşin etrafında yaşanan aşk dakiklarına ayrılmaz ikili "gitar ve Akdeniz Akşamları şarkısı" eşlik etti mi etmedi mi henüz bilinmiyor.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin