Gece Gölgenin Rahatına bak çalıntı çıktı. Çalıntı şarkıyla 240 milyon..


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Gece Gölgenin Rahatına bak çalıntı çıktı. Çalıntı şarkıyla 240 milyon..

Çalıntı şarkıyla 240 milyon... Youtube'te 240 milyon izleme sayısına ulaşan Çağatay Akman'ın Gece Gölgenin Rahatına bak şarkısı telif hakkı nedeniyle kaldırıldı. Şarkının çalıntı olduğu ortaya çıktı..

Takip Et

İnternette yayına verildiğinden bu yana 240 milyonluk bir izlenme oranına ulaşan Gece Gölgenin Rahatına Bak şarkısı telif hakkını ihlal ettiği gerekçesiyle yayından kaldırıldı. Her ne kadar sanal alemde bu gibi durumları kontrol altına almak kolay olmadığı için şarkının çok sayıda versiyonu dolaşımda olsa da dün akşam saatlerinde gerçekleşen bu yasak kararı başta Çağatay Akman’n takipçileri olmak üzere çok büyük bir kesim tarafından sosyal medyada paylaşılmaya ve tartışılmaya başlandı.

Çağatay Akman Gece rahatına Bak çalıntı

ANNA RF FARK EDİNCE TELİH HAKKI BAŞVURUSU YAPTI

2012 yılında yayınlanan Anna RF’nin Jump şarkısının bir bölümüne benzediği ortaya çıktı. Bununla ilgili çok sayıda paylaşım yapıldı hatta videolar bile çekildi. Bu videolar izlenme oranı bir milyona ulaşan Jump klibinin şarkıcısı Anna RF’nin de kulağına gitmiş olacak ki Gece Gölgenin Rahatına Bak şarkısı telif hakkından dolayı yasaklandı.

Anna RF Çalıntı Şarkı - Çağatay Akman

Bu yasakla ilgili ekran görüntüsü alan çok sayıda insan Çağatay Akman’ın twitter hesabından paylaşma yapmayı da ihmal etmedi.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin