Galatasaray Josue’yi resmen bitirdi, İşte o açıklama


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Galatasaray Josue’yi resmen bitirdi, İşte o açıklama

Galatasaray, Porto'dan bir sezon için kiraladığı Josue Filipe Soares Pesqueira’nın 2016 – 2017 sezonu için için KAP'a resmi açıklama yaptı.

Takip Et

Galatasaray son transferi Josue’yi resmen duyurdu… Sarı-kırmızılı takım Porto’dan kiralanan futbolcuya bir sezon için 700 bin Euro ödeyecek. Josue ayrıca Süper Lig’de alınan her puan için 3 bin Euro da prim alacak.

Galatasaray, bir sezon için kiraladığı Josue hakkında KAP’a şu açıklamayı yaptı;

“Profesyonel oyuncu Josue Filipe Soares Pesqueira’nın 2016 – 2017 sezonu için bedelsiz olarak geçici transferi konusunda Kulübü Futebol Clube do Porto ve oyuncunun kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre futbolcuya 2016 – 2017 sezonu için net 700.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir.

Şirketimiz bu dönem içerisinde Futbolcuya ayrıca; takımımızın futbolcunun fiilen oynadığı TFF Süper Lig müsabakalarında alacağı her bir puan için 3.000 EUR prim ödeyecektir.

Bu primler, futbolcunun ilk 11’de oynadığı müsabakalar için %100, sonradan oyuna girdiği müsabakalar için %75 ve ilk 18 kişilik kadroda olup oyuna girmediği müsabakalar için %25 oranında ödenecektir. Futbolcuya, kadroda olmadığı müsabakalar için prim ödemesi yapılmayacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin