Fox TV Rüzgarın Kalbi yayından kaldırıldı?


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Fox TV Rüzgarın Kalbi yayından kaldırıldı?

Fox TV'nin reyting rekortmeni dizisi Rüzgarın Kalbi için final kararı alındı. Dizinin yapımıcısı konu ile ilgili sitem dolu bir açıklama yaptı. Rüzgarın Kalbi iyi bir izlenme oranına sahip olmasına rağmen yayından kaldırıldı. Dizinin hayranları ise Rüzgarın Kalbi dizisinin yayından kaldırılmasıyla büyük hayal kırıklığı yaşıyor..

Takip Et

Fox TV’de başrollerinde Burak Serdar Şanal ve Deniz Baysal'ın oynadığı, ünlü isimlerin de yer aldığı Rüzgarın Kalbi dizisi için final kararı alındı. Peki Rüzgarın Kalbi neden yayından kaldırılıyor?

RÜZGARIN KALBİ REYTİNGLERDE İLK SIRADAYDI

Cumartesi günleri yayınlanan dizinin geçen hafta yayın günü değişmiş ve pazartesi gününe alınmıştı. Bu değişiklikle beraber reytinglerde büyük bir düşüş yaşayan dizinin yayın hayatına son verildi. Rüzgarın Kalbi dizisinin başrol oyuncusu Burak Serdar Şanal da bu karara sosyal medya üzerinden sitem dolu sözler sarf etti.

Fox Tv Rüzgarın Kalbi neden yayından kaldırıldı

"Rüzgarın Kalbi" Final yapıyor...  Başrollerinde Burak Serdar Şanal, Deniz Baysal, Cezmi Baskın, Ahmet Saraçoğlu, Başak Daşman gibi isimlerin yer aldığı; yapımcılığını Filmevi Yapım'ın, yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman’ın üstlendiği “Rüzgarın Kalbi” yayından kaldırılma kararı sonrası final bölümüyle 24 Ekim Pazartesi günü saat 20.00'de Fox Tv izleyenleriyle son kez buluşacak

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin