Fenerbahçe Zorya maçı hangi kanalda, saat kaçta ?


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Fenerbahçe Zorya maçı hangi kanalda, saat kaçta ?

Manchester United ve Galatasaray Fatihi Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde konuk edeceği Zorya karşısında sahadan 3 puanla ayrılıp ikinci tur yolunda önemli bir adım atmak için sahaya çıkacak. Fenerbahçe - Zorya maçı saat kaçta başlayacak ve hangi kanaldan yayınlanacak? Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i belli oldu mu? İşte Bu akşam oynanacak maçın detayları..

Takip Et

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda bugün Zorya'yı konuk edecek olan Fenerbahçe, bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılması durumunda bir üst tura çıkma adına büyük bir avantaj yakalayacak. Grupta 7 puanı bulunan sarı-lacivertliler, Ukrayna ekibini yenmesi, Feyenoord'un da Manchester United deplasmanında kazanması halinde adını bir üst tura yazdıracak. Ülker Arena’da oynanacak Fenerbahçe – Zorya maçında Avusturyalı hakem Harald Lechner düdük çalacak.

Fenerbahçe’de Lens'in sakatlığı sürüyor. Wiel hazır değil, Aatif ve Fernandao da UEFA listesinde bulunmuyor.

Fenerbahçe Zorya Maçı hangi kanalda saat kaçta?

KAZAN VE BEKLE

Avrupa Ligi gecesinde açılış Fenerbahçe'nin. A Grubu'nda ilk maçta Ukrayna'da 1-1 berabere kaldığı Zorya Luhansk'ı Kadıköy'de konuk edecek sarı-lacivertliler, galibiyete kilitlendi. Kanarya, Zorya'yı mağlup etmesi halinde gruptan çıkma yolunda büyük adım atacak. Bu akşam hem Fenerbahçe hem de Feyenoord kazanırsa iki takım bir maç kala gruptan çıkmayı garantileyecek.

FENERBAHÇE – ZORYA MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 19:00’da başlayacak olan karşılaşma TRT 1’den canlı yayınlanacak.

MUHTEMEL 11’LER

FENERBAHÇE: Volkan, Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Roman, Alper, Sow, Emenike

ZORYA: Shevchenko, Opanasenko, Grechyshkin, Forster, Sobol, Karavaev, Chaykovskiy, Ljubenovic, Dennis, Kharatin, Petryak

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin