Fenerbahçe'ye Kayseri'de farklı şok! 4-1 maç sonucu


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Fenerbahçe'ye Kayseri'de farklı şok! 4-1 maç sonucu

Fenerbahçe, deplasmanda Kayserispor'a konuk oldu. Sarı lacivertli takım sahadan 4-1 mağlup ayrıldı. Bu sonucun ardından Advocaat'ın öğrencileri, 35 puanla 5. sıradaki yerinde kalarak zirve yarışında çok ağır bir yara aldı. Ev sahibi ekip ise, zorlu maratonda 4. galibiyetini aldı ve 16 puana yükseldi. Alt sıralardan kurtulmak isteyen Sergen Yalçın'ın öğrencileri 3 puanla derin bir nefes aldı.

Takip Et

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Fenerbahçe ve Kayserispor ile kozlarını paylaştı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda saat 19.00'da başlayan maçı hakem Mete Kalkavan yönetti. Mücadeleyi ev sahibi ekip 4-1 kazandı. Maçtaki gol perdesini 32’de ev sahibi takım açtı. Deniz Türüç ceza sahası dışından çok sert vurdu, yerden seken topu Volkan güçlükle çekti. Bu topu iyi takip eden Umut Bulut, tek dokunuşla ağları sarstı: 1-0.

Fenerbahçe 41’de eşitliği yakaladı. Savunmanın uzaklaştırmak istediği top Salih’e çarpıp Mehmet Topal’ın önünde kaldı. Deneyimli futbolcu çok sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-1 İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda sarı kırmızılı takım bir kez daha öne geçti. Varela, sol kanattan bindiren Güray’a nefis bir ara topu yolladı. Ceza sahası içinde topla buluşan Güray da yerden düzgün bir vuruşla Volkan’ı mağlup etti: 2-1.

88’de gelen gol skoru iki farklı üstünlüğe taşıdı. Sağ kanattan kazanılan topta Kubilay ortaladı, ceza sahası içinde Güray’ın içeriye yerden çevirdiği topu arka direkteki Welliton boş ağlara yolladı: 3-1. Sağ çaprazdan paslaşarak kullandığı serbest vuruş sonrası Güray Vural sol ayağıyla inanılmaz bir şut çıkardı, Volkan Demirel’in müdahale edemediği top köşeden ağlara girek maçı skorunu belirledi: 4-1. Başka gol sesi çıkmadı. Kayserispor karşılaşmadan 3 puanla ayrıldı.

Bu sonucun ardından Advocaat’ın öğrencileri, 35 puanla 5. sıradaki yerinde kalarak zirve yarışında çok ağır bir yara aldı. Ev sahibi ekip ise, zorlu maratonda 4. galibiyetini aldı ve 16 puana yükseldi. Alt sıralardan kurtulmak isteyen Sergen Yalçın’ın öğrencileri 3 puanla derin bir nefes aldı. Ligin 20. haftasında Fenerbahçe, Bursaspor’a konuk olacak. Kayserispor ise Galatasaray ile deplasmanda kozlarını paylaşacak.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin