Fenerbahçe Osmanlıspor maç sonucu 1-0. Tartışmalı karar


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Fenerbahçe Osmanlıspor maç sonucu 1-0. Tartışmalı karar

Kanaryalar son dakikada hayat buldu.. Fenerbahçe'ye Osmanlıspor karşısında 3 puanı getiren golü kaydeden Mehmet Topal'ın hareketi tartışmalara neden oldu.

Takip Et

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Osmanlıspor’u Mehmet Topal’ın 90+2’de attığı golle 1-0 yenen Fenerbahçe, 4 hafta sonra galibiyetle tanıştı. Sarı-lacivertliler zorlandığı maçta 3 puanı hanesine yazdırırken, Mehmet’in topu elle kontrol edip şutunu çekmesi büyük tartışmalara neden oldu.

Mehmet Topal kornerden gelen topu elle kontrol edip şutunu çekerek takımına 3 puan kazandırdı.

Fenerbahçe Osmanlıspor maç sonucu 1-0

Görüntü BeIN Sports

Mücadele çok hızlı başladı... Henüz 3. dakikada Adrien Regattin'in kullandığı serbest vuruşta top üst direkten geri döndü. Daha sonra gelişen Fenerbahçe atağında Mehmet Topal üst üste bulduğu iki pozisyonu da değerlendiremedi.

35. dakikada Lens'in kullandığı köşe vuruşunda; Josef De Souza'nın gelişine çektiği şutu Karcemarskas çizgi üzerinde çıkardı. İlk yarı golsüz eşitlikle tamamlandı.

Mehmet Toplal Fenerbahçe

İkinci yarıda da Fenerbahçe birçok gol pozisyonuna girdi. 67. dakikada Hasan Ali'nin kullandığı taç atışı sonrası kaleci ile karşı karşıya kalan Lens'in şutunda top kaleci Karcemarskas'tan döndü. Dönen topa Fernandao'nun gelişine çektiği şutta Karcemarskas, bir kez daha gole izin vermedi.

70. dakikada teknik direktör Advocaat, Sow ve Van Persie'yi de oyuna sürdü. 73. dakikada Osmanlıspor'da Badou Ndiaye'nin şutunu son anda araya giren Şener Özbayraklı engelledi.

90+1. dakikada Mehmet Topal, yaşanan karambolde Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçiren golü attı. Osmanlısporlu futbolcular golde Mehmet Topal'ın topu eliyle kontrol ettiği yönünde uzun süre itirazlarda bulundu. Mücadele bu skorla sona erdi. Osmanlıspor'da Koray, maçın ardından hakem Alper Ulusoy'a itirazların sürdürünce ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin