Fenerbahçe Galatasaray Maç sonucu: Bildiğiniz gibi..


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Fenerbahçe Galatasaray Maç sonucu: Bildiğiniz gibi..

18 yıllık gelenek bozulmadı. Süper Lig'de Fenerbahçe, Kadıköy'de Galatasaray'ın Robin van Persie'nin golleriyle 2-0 devirmeyi başardı. Lige kabus gibi başlayan Fenerbahçe'de, Galatasaray zaferi ile birlikte moral tavan yaptı.

Takip Et

Süper Lig’de derbi heyecanı nefes kesti. Ülker Stadyumu’nda oynanan Fenerbahçe – Galatasaray derbisini sarı-lacivertliler 2-0 kazandı. Robin van Persie iki gol birden atarak derbinin kahramanı oldu. Lige kötü başlayan sarı-lacivertliler üst üste 4. galibiyetini aldı ve iyi gidişini sürdürdü.

Kötü ve etkisiz bir oyun ortaya koyan Galatasaray 20 puanda kaldı. Advocaat’ın takımı ise 21 puana yükseldi.

SERDAR AZİZ İLK KEZ…

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan maçta FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır düdük çaldı.

Fenerbahçe Galatasaray Maç sonucu

Fenerbahçe derbi mücadelede zorunlu olarak 3 değişikliğe gitti. Her iki takım taraftarları stadı doldurarak takımlarına destek oldu. Sarı-kırmızılı futbolcu Serdar Aziz ise Fenerbahçe derbisi ile Süper Lig’deki ilk maçına çıktı.

FENERBAHÇE EKSİK ÇIKTI

Fenerbahçe derbi mücadeleye Mehmet Topal, Lens ve Ozan Tufan’dan yoksun çıktı.

Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Akhisar Belediyespor maçında gördüğü sarı kart sonuncunda cezalı duruma düşen Mehmet Topal, Hollanda Milli Takımı’nın Belçika ile geçen hafta oynadığı maçta sakatlanan Lens ve sarı-lacivertli ekibin genç oyuncularından Ozan Tufan, sakatlığını tam olarak atlatamadığı için görev alamayan isimler oldu.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin