Fenerbahçe Çaykur Rizespor canlı anlatım ve özetler


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Fenerbahçe Çaykur Rizespor canlı anlatım ve özetler

Spor Toto Süper Lig 12. hafta maçında Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'a konuk oluyor. Maçta Fenerbaçe'nin yıldız futbolcusu Mousa Sow hat-trick yaptı, 79. dakikada Sow yerini VolkanŞen'e bıraktı. Dakika 90: Çaykur Rizespor 1- 5 Fenerbahçe

Takip Et

Rize’deki Çaykur Didi Stadı’nda FEnerbahçe ve Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. Fenerbahçe baştan sona üstün oynadığı maçtan 5-1'lik skorla galip ayrıldı

90'

Hakem Ali Palabıyık maçın son düdüğünü çalıyor ve mücadeleyi Fenerbahçe 5-1'lik skorla kazanmayı başarıyor.

90'

GOOOLL!! Fenerbahçe, İsmail Köybaşı ile maçın sonlarına doğru durumu 5-1'e getiriyor. Ceza sahası dışı sağ çaprazında serbest vuruş için topun başına geçen İsmail Köybaşı, sol ayağıyla çok sert bir şut çekiyor ve topu ağlarla buluşturmayı başarıyor.

90'

(Ç.Rizespor)

Ceza sahası dışı sol çaprazından Marwane Saadane'nin çektiği şut kaleci Volkan Demirel'de kalıyor.

90'

(Fenerbahçe)

Sağ taraftan köşe vuruşu için topun başına geçen Alper Potuk ortasını ön direğe doğru yapıyor ancak o noktada Patrik Tuszynski topu uzaklaştıran isim oluyor.

90'

Maçın sonuna oynanmamış süre olarak en az 3 dakika ilave ediliyor.

89'

(Ç.Rizespor)

Sol taraftan köşe vuruşunu kullanan Dhurgham Ismail ortasını ön direğe doğru yapıyor. O noktada Mohamed Ali Yaakoubi kafa vuruşunu yapıyor ancak direk dibinde Mehmet Topal bu şutun ağlarla buluşmasını engelliyor.

85'

(Fenerbahçe)

Hızlı gelişen Fenerbahçe atağında sağ kanatta topla buluşan Volkan Şen, yerden pasını ceza alanı sol çaprazına doğru gönderiyor. O noktada Robin Van Persie topun gelişine şutunu çekiyor ancak kaleci Abdoulaye Diallo bu şutu kurtarmayı başarıyor.

84'

(Fenerbahçe)

Robin Van Persie, topsuz alanda rakibi Mohamed Ali Yaakoubi'nin formasından çektiği için sarı kart ile cezalandırılıyor.

83'

(Ç.Rizespor)

Çaykur Rizespor'da oyuncu değişikliği; Oğulcan Çağlayan oyundan alınırken, Marwane Saadane yerine oyuna dahil oluyor.

82'

(Ç.Rizespor)

Sağ kanada atılan pasla topla buluşan Leonard Kweuke kaleci Volkan Demirel'den topu kurtardıktan sonra dar açıdan şutunu çekiyor ancak bu şut kalenin üstünden farklı bir şekilde auta çıkıyor.

79'

(Fenerbahçe)

Fenerbahçe üçüncü ve son oyuncu değişiklik hakkını kullanıyor. Maçta hat-trick yapan Moussa Sow oyundan alınırken, Volkan Şen yerine oyuna dahil oluyor

75'

(Fenerbahçe)

Ceza sahası dışı sol çaprazdan kazanılan serbest vuruş için topun başına Robin Van Persie geçiyor. Van Persie'nin kaleye çektiği sert şut baraja çarpıp kornere gidiyor.

72'

(Ç.Rizespor)

Çaykur Rizespor 10 kişi kalıyor. Orta alanda Jakob Jantscher, rakibi Şener Özbayraklı'ya arkadan yaptığı sert müdahale sonrasında direkt kırmızı kart ile oyun dışı kalıyor.

70'

(Fenerbahçe)

Fenerbahçe'de iki oyuncu değişikliği birden gerçekleşiyor. Sırasıyla Martin Skrtel ve Hasan Ali Kaldırım oyundan alınırken, Roman Neustadter ile İsmail Köybaşı oyuna dahil oluyor.

69'

(Ç.Rizespor)

Çaykur Rizespor ikinci oyuncu değişiklik hakkını kullanıyor. Patrik Tuszynski, Robin Yalçın'ın yerine oyuna dahil oluyor.

Fenerbahçe Çaykur Rizespor Maç sonucu ve özeti

66'

(Fenerbahçe)

Alper Potuk, golde asist yapan oyuncu oluyor.

66'

(Fenerbahçe)

GOOOLL!! Fenerbahçe, Aatif Chahechouhe ile maçta skoru 4-1'e getiriyor. Alper Potuk'un pasıyla ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Aatif Chahechouhe, rakibi Robin Yalçın'ı ekarte ettikten sonra sağ ayağıyla yerden şutunu çekiyor ve top uzak kale direğinin dibinden ağlarla buluşuyor.

66'

(Ç.Rizespor)

Maçta ilk oyuncu değişikliği Çaykur Rizespor cephesinden geliyor. Ahmet İlhan Özek oyundan alınırken, Emrah Başsan yerine oyuna dahil oluyor.

64'

(Ç.Rizespor)

Oğulcan Çağlayan'ın savunmanın arasına gönderdiği pasa hareketlenen Leonard Kweuke, ofsayta yakalanıyor.

64'

(Ç.Rizespor)

Sağ taraftan Jakob Jantscher köşe vuruşundan ortasını ön direğe yapıyor. O noktada Oğulcan Çağlayan topu iyi kontrol edemeyince Fenerbahçe savunması araya girerek topu uzaklaştırıyor.

62'

(Fenerbahçe)

Kaleyi cepheden gören bir noktadan serbest vuruş için topun başına geçen Robin Van Persie ceza alanına doğru ortasını yapıyor fakat savunma topu uzaklaştırmayı başarıyor.

58'

(Ç.Rizespor)

Ceza sahası dışı sol çaprazdan Davide Petrucci, kaleye şansını deniyor fakat kaleci Volkan Demirel bu şutu iki hamlede kurtarmayı başarıyor.

58'

(Fenerbahçe)

Aatif Chahechouhe'nun sol taraftan kullandığı köşe vuruşu sonrasında ön direğe gelen ortayı Çaykur Rizespor savunması uzaklaştırıyor.

56' Sağ köşe gönderine yakın bir noktada topla buluşan Moussa Sow ortasını yapmak istiyor ancak top Dhurgham Ismail'den geri dönüyor.

53' Robin Yalçın'ın sağ kanattan yaptığı ortasını Martin Skrtel kafayla uzaklaştırıyor.

52' Dhurgham Ismail'in pasıyla topla buluşan Jakob Jantscher, ceza sahası dışı sol çaprazdan şutunu çekiyor fakat top farklı bir şekilde auta çıkıyor.

48' Sağ kanattan Jakob Jantscher'in serbest vuruştan ön direğe gönderdiği ortasını savunma uzaklaştırıyor.

46'

Hakem Ali Palabıyık ikinci yarının ilk düdüğünü çalıyor ve ikinci yarıya Çaykur Rizespor başlıyor.

45'

Hakem Ali Palabıyık ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor ve mücadelenin ilk yarısı 3-1'lik Fenerbahçe üstünlüğü ile tamamlanıyor.

45'

(Fenerbahçe)

Alper Potuk, golde asist yapan oyuncu oluyor.

45'

(Fenerbahçe)

GOOOLL!! Fenerbahçe, Moussa Sow'un golüyle ilk yarının bitimine doğru farkı 2'ye çıkarıyor. Ahmet İlhan Özek'in yaptığı faul sonrasında serbest vuruş için topun başına geçen Alper Potuk, ortasını arka direğe doğru gönderiyor. Arka direkte Moussa Sow kafa vuruşunu yaparak kendisi ve takımı adına 3.golü atmayı başarıyor.

45'

(Ç.Rizespor)

Sol köşe gönderine yakın bir noktadan Ahmet İlhan Özek, rakibi Josef De Souza'ya arkadan yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

45'

Maçın ilk yarısına oynanmamış süre olarak en az 2 dakika ilave ediliyor.

45'

(Ç.Rizespor)

Sol kanatta Dhurgham Ismail, rakibi Şener Özbayraklı'ya yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

43'

(Ç.Rizespor)

Robin Yalçın'ın, sağ kanattan ceza alanına doğru gönderdiği ortasını Martin Skrtel uzaklaştıran isim oluyor.

41'

İlk yarının sonlarına yaklaşırken topla oynama yüzdelerine baktığımızda Çaykur Rizespor'un üstünlüğü göze çarpıyor.

37'

(Fenerbahçe)

Sol taraftan paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunun ardından topla buluşan Aatif Chahechouhe ortasını arka direğe doğru gönderiyor. O noktada Josef De Souza hava topu mücadelesinde rakibi Davide Petrucci'ye faul yapıyor.

35'

(Ç.Rizespor)

Sağ kanattan Leonard Kweuke'nin ön direğe gönderdiği ortasını savunma uzaklaştırıyor.

32'

(Fenerbahçe)

Mehmet Topal, golde asist yapan oyuncu oluyor.

32'

(Fenerbahçe)

GOOOLL!! Fenerbahçe, Moussa Sow ile maçta 2-1'lik üstünlüğü yakalıyor. Orta alanın biraz ilerisinde topla buluşan Mehmet Topal, ortasını Moussa Sow'a doğru yapıyor. Moussa Sow, penaltı noktasının hemen sağından rövaşata vuruşuyla topu ağlara göndermeyi başarıyor.

31'

(Fenerbahçe)

Sağ kanattan Moussa Sow'un ortası Robin Van Persie'yi aşıyor ve top ters taraftan tehlikeli bölgenin dışına çıkıyor.

27'

(Fenerbahçe)

Aatif Chahechouhe, golde asist yapan oyuncu oluyor.

27'

(Fenerbahçe)

GOOOLL!! Fenerbahçe, Moussa Sow ile maçta eşitliği yakalıyor. Mehmet Topal, ceza sahası dışı sağ çaprazından ortasını uzak kale direğine doğru gönderiyor. O noktada Aatif Chahechouhe topun gelişine pasını ters tarafa aktarıyor. Ters tarafta savunmanın markajından iyi kurtulan Moussa Sow yakın mesafeden şutunu çekiyor. Kaleci Abdoulaye Diallo'nun hamlesi yetersiz kalınca top filelerle buluşuyor.

26'

(Fenerbahçe)

Alper Potuk'un köşe vuruşundan ön direğe gönderdiği ortasını Simon Kjaer arka tarafa aşırıyor fakat o noktada savunma topu uzaklaştırmayı başarıyor.

25'

(Fenerbahçe)

Aatif Chahechouhe'nun pasıyla ceza yayının hemen solunda topla buluşan Mehmet Topal sağ ayağıyla sert bir şut çekiyor fakat top Godfrey Oboabona'ya çarpıp kornere gidiyor.

22'

(Ç.Rizespor)

Serbest vuruşu kullanmak için topun başına geçen Jakob Jantscher ortasını ön direğe doğru gönderiyor fakat Fenerbahçe savunması topu uzaklaştırıyor.

22'

(Fenerbahçe)

Moussa Sow ceza sahası dışı sol tarafında, rakibi Dhurgham Ismail'e faul yapıyor ve sarı kart ile cezalandırılıyor.

20'

(Fenerbahçe)

Robin Van Persie ile duvar pasına giren Aatif Chahechouhe ceza alanı içi sağ çaprazında topla buluşuyor. Topu önüne indirdikten sonra Aatif, şutunu çekiyor ancak kaleci Abdoulaye Diallo bu şutu kurtarmayı başarıyor.

17'

(Ç.Rizespor)

Oğulcan Çağlayan, golde asist yapan oyuncu oluyor.

17'

(Ç.Rizespor)

GOOOLL!! Çaykur Rizespor, Mohamed Ali Yaakoubi ile maçta 1-0 öne geçiyor. Sol kanattan paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunun ardından topla buluşan Jakob Jantscher, ortasını ön direğe doğru yapıyor. O noktada Oğulcan Çağlayan topu arka tarafa doğru aşırıyor. Arka tarafta yakın mesafeden Mohamed Ali Yaakoubi kafa vuruşunu yapıyor ve top ağlarla buluşuyor.

15'

(Fenerbahçe)

Orta sahadan kullanılacak serbest vuruş için topun başına geçen Robin Van Persie ortasını ceza alanına doğru gönderiyor fakat top doğrudan auta çıkıyor.

12'

(Fenerbahçe)

Sağ kanattan taç atışıyla topla buluşan Moussa Sow son çizgiye indikten sonra ortasını Robin Van Persie'ye doğru yapıyor fakat savunma topu son anda uzaklaştırmayı başarıyor.

10'

(Ç.Rizespor)

Sol köşe gönderine yakın bir noktadan Simon Kjaer'in yaptığı faul sonrasında serbest vuruş için topun başına Jakob Jantscher geçiyor. Jakob Jantscher'in ceza alanına yaptığı ortasına Godfrey Oboabona kafa vuruşunu yapıyor fakat top kalenin üstünden auta gidiyor.

9'

(Fenerbahçe)

Simon Kjaer, rakibi Dhurgham Ismail'e yaptığı faul sonrasında maçta ilk sarı kartı gören isim oluyor.

8'

(Ç.Rizespor)

Sağ kanattan serbest vuruş için topun başına geçen Jakob Jantscher ortasını penaltı noktasının önüne doğru gönderiyor. Fenerbahçe savunmasının uzaklaştıramadığı top Ahmet İlhan Özek'in önünde kalıyor. Ahmet İlhan, o karambolde yakın mesafeden şutunu çekiyor ancak top farklı bir şekilde üstten auta çıkıyor.

5'

(Fenerbahçe)

Sol kanattan köşe vuruşu için topun başına geçen Alper Potuk ortasını altıpasın önüne doğru gönderiyor. O noktada Martin Skrtel topu iyi kontrol edemiyor ve savunma araya girerek topu uzaklaştırıyor.

1'

Hakem Ali Palabıyık maçın ilk düdüğünü çalıyor ve müsabaka Robin Van Persie'nin atışıyla başlıyor.

Spor Toto Süper Lig 2016/2017 Sezonu - 12. Hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor, Fenerbahçe'yi konuk ediyor.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin