Fenerbahçe Beşiktaş maç sonucu: 0-0


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Fenerbahçe Beşiktaş maç sonucu: 0-0

Süper Lig'deki dev derbide Fenerbahçe ile Beşiktaş golsüz berabere kaldı. Bu sonucun ardından iki takım da sahadan 1'er puanla ayrıldı. Sarı lacivertli ekip puanını 25 yaptı. Siyah beyazlı ekip de puanını 29'a yükseltti. Antalyaspor ile evinde berabere kalan Başakşehir ise 31 puanda bulunuyor.

Takip Et

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasındaki derbi maçta Fenerbahçe ile Beşiktaş 0-0 berabere kaldı. Tansiyonun yüksek olduğu ancak gol pozisyonu açısından kısır geçen mücadelede, hakem Hüseyin Göçek'in kararları tartışma yarattı. Bu sonucun ardından Beşiktaş 29, Fenerbahçe 25 puana yükseldi. Medipol Başakşehir 31 puanla haftayı lider tamamladı.

Siyah-beyazlı takımda 56. dakikada sarı kart gören Ricardo Quaresma, bu sezon 4. kez aynı durumu yaşayarak cezalı duruma düştü. Tecrübeli oyuncu, cezası nedeniyle Süper Lig'in 14. haftasında Bursaspor ile oynanacak karşılaşmada forma giyemeyecek.

Fenerbahçe Beşiktaş derbisi

MAÇ SONU ORTALIK KARIŞTI

Fenerbahçe-Beşiktaş derbinin ardından stada birkaç yüz metre mesafede olan Söğütlüçeşme metrobüs istasyonunda olaylar yaşandı. Stadda bir süre bekletildikten sonra polis gözetiminde metrobüs istasyonuna götürülen Beşikta ştaraftarı ile Kadıköy tarafından gelen Fenerbahçe taraftarları karşılaştı.

Fanatik’te yer alan habere göre, Karşılıklı sözlü atışmanın ardından taraflar arasında fiziksel temas yaşandı. Beşiktaş taraftarına refakat eden emniyet güçleri, kavga başlaması üzerine biber gazı kullandı.

Yaşanan gerilim daha büyük kavgaya dönüşmeden ortalık sakinleştirildi. Polis güçleri, olayları başlatan iki şahsı gözaltına alarak Kadıköy Polis Merkezi’ne götürdü.

Fenerbahçe Beşiktaş maç sonucu: 0-0 Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin