Eylem Gülçin Kanık cinayetinde kan donduran detaylar ortaya çıktı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Eylem Gülçin Kanık cinayetinde kan donduran detaylar ortaya çıktı

İnsan kaçakçıları tarafından öldürülen 37 yaşındaki Eylem Gülçin Kanık cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı.. Aydın’ın Didim ilçesinde 12 gün önce cinayete kurban giden ve öldürüldükten sonra makilik alanda cesedi yakılarak terk edilen Eylem Gülçin Kanık cinayetiyle ilgili olarak katil zanlısı baba ve iki oğlu çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Olayla ilgili tutuklanan şüpheli sayısı 5’e yükseldi. Öte yandan polisin olay yerinde yaptığı incelemede genç kızın öldürülmeden önce cinsel istismara uğradığı tespit edildi..

Takip Et

Eylem Gülçin Kanık cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı. Gözü dönmüş katil zanlıları tüm mal varlığını satan Eylem'in üzerindeki yaklaşık 300 bin euroyu aldıktan sonra cinsel istismarda bulunup, boğarak öldürmüşler. Katil zanlısı baba ve oğul geride delil bırakmamak için Eylem'in cesedini makilik alanda yakmışlar.

Aydın Didim'de 7 Ekim Cumartesi günü Çamlık Mahallesi’ndeki makilik alanda ölü olarak bulunan Eylem Gülçin Kanık cinayetiyle ilgili tutuklu sayısı 5'e yükseldi.

Eylem Gülçin Kanık tecavüz ve yakarak öldürmüşler son dakika

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin titiz çalışması sonucunda dün akşam gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklanırken soruşturmayı derinleştiren emniyet güçleri de gündüz saatlerinde 3 kişiyi gözaltına almıştı. Gözaltına alınan baba M.K (41) ile oğulları G.K. (17) ve Y.K. (16) emniyetteki sorgularının ardından Didim Adliyesine sevk edildi.

Eylem Gülçin Kanık Katil zanlısı baba ve oğlulları

Mahkemeye çıkartılan baba ve oğulları tutuklandı. G.K. ve Y.K. İzmir'deki Şakran Cezaevine, baba M.K. ise Aydın Cezaevine sevk edildi.

EYLEM HAKKINDA 6 YIL HAPİS CEZASI İDDİASI:

Yargılandığı bir davadan 6 yıl hapis cezası aldığı öğrenilen ve hapse girmemek için Yunanistan'a gitmeye karar veren 37 yaşındaki Eylem Gülçin Kanık'ın, Aydın'ın Didim ilçesinde bir arkadaşı aracılığıyla insan kaçakçılığı yapan bir çete ile irtibat kurduğu öğrenildi.  Ardından İstanbul'daki tüm mal varlığını satan genç kadın, yanındaki yaklaşık 300 bin euro ile birlikte Didim'e geldi.

 

İLGİLİ HABER

 
CİNAYETİN KAN DONDURAN DETAYLARI


Eylem Gülçin Kanık burada, kendisini Yunanistan'a geçirecek olan şahıslara anlaştıkları fiyatı ödedi.. Ancak genç kadında daha fazla para olduğunu anlayan katil zanlısı baba ve oğul, "Yunan adalarına geçeceğiz" diyerek Manastır Koyuna götürdükleri Kanık'a cinsel istismarda bulunduktan sonra boğarak öldürdü. Genç kızın üzerindeki parayı alan katil zanlıları, geride delil bırakmamak için cesedi üzerine benzin dökerek yaktı.

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin