Erdoğan'dan Altın Madalya alan Melek Hu'ya tebrik telgrafı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Erdoğan'dan Altın Madalya alan Melek Hu'ya tebrik telgrafı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen 4'üncü İslami Dayanışma Oyunları'nda altın madalya kazanan Melek Hu'yu tebrik etti. Melek Hu madalya başarısının ardından yaptığı açıklamada herkese teşekkür ederken, "Bu Madalyayı Türkler için aldım" dedi..

Takip Et

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, İslami Dayanışma Oyunları'nda altın madalya kazanan milli sporcu Melek Hu'ya tebrik telgrafı gönderdi.

"BU MADALYAYI TÜRKLER İÇİN ALDIM"

4. İslami Dayanışma Oyunları’nda masa tenisi branşında Türkiye’yi temsil eden Çin asıllı Melek Hu, Türkiye’deki taraftarlara teşekkür etti. Türk taraftarlarının maçları takip ettiğini düşündüğünü söyleyen 28 yaşındaki Hu, "Türkiye’deki herkese çok teşekkür ediyorum. Benden bir altın madalya daha bekliyorlar. Onlar benim için mutlu olmuşlardır. Ben de çok mutluyum. Bu madalyayı Türkler için aldım. Umarım bir madalya daha getiririm." ifadelerini kullandı. Gelecekte Türkiye için oynamaya devam edeceğini aktaran milli sporcu, "2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları için çok çalışacağım. Umarım orada olurum." diye görüş bildirdi.
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin