Erdoğan'dan Gaziantep açıklaması: 'Muhtemel fail DAİŞ'


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Erdoğan'dan Gaziantep açıklaması: 'Muhtemel fail DAİŞ'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep'teki hain terör saldırısına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. 240 vatandaşımızı şehit eden FETÖ, son 1 ayda 70 asker ve polisi şehit eden PKK ve Gaziantep Saldırısının muhtemel faili DAİŞ arasında hiç bir fark yoktur dedi.

Takip Et

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şahinbey ilçesine bağlı Akdere Mahallesi’ndeki bir düğün salonunda gerçekleştirilen saldırı hakkında İçişleri Bakanı Efkan Ala ile bir telefon görüşmesi yaptı. Ölü ve yaralıların söz konusu olduğu menfur terör saldırısıyla ilgili gelişmelerin Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yakinen takip edildiği kaydedildi.

İLGİLİ HABER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep’te düğüne düzenlenen bombalı saldırı üzerine yazılı açıklama yaptı. Erdoğan, “Milletimizi parçalamaya, bu eli kanlı örgütlerin ve arkalarındaki güçlerin, nefesi de takati de yetmeyecektir” dedi.

ERDOĞAN’DAN YAZILI AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep’te meydana gelen terör saldırısına ilişkin şu ifadeleri kullandı:

“Bir kez daha altını çizerek belirtmek istiyorum ki, ülkemiz ve milletimiz için 15 Temmuz silahlı darbe girişiminin ve o gece kaybettiğimiz 240 vatandaşımızın faili FETÖ'yle, sadece son bir ayda asker, polis ve köy korucularından oluşan 70 güvenlik görevlimizin katili PKK'yla, Gaziantep saldırısının muhtemel faili DAİŞ arasında hiçbir fark yoktur. Bu örgütleri ülkemizin ve milletimizin üzerine saldırtanlara mesajımız yine aynıdır, başaramayacaksınız! Türkiye'de ezanları susturmaya, bayrağı indirmeye, vatanımızı bölmeye, milletimizi parçalamaya, bu eli kanlı örgütlerin ve arkalarındaki güçlerin, nefesi de takati de yetmeyecektir.”

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin