Erdoğan'dan Aksakallı açıklaması: Nerede görev verilirse gider yapar!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Erdoğan'dan Aksakallı açıklaması: Nerede görev verilirse gider yapar!

Son dakika gelişmesi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Özel Kuvvetler Komutanı Zekai Aksakallı'nın YAŞ sonrası 'pasif görev ve istifa' iddiaları hakkında bir açıklama yaptı. Erdoğan: Nerede görev verilirse asker gider görevini yapar. Erdoğan ayrıca Kemal Kılıçdaroğlu'nun tutuklanma ihtimaline yönelik de, Benim gündemimde böyle bir şey yok. dedi..

Takip Et

Son dakika.. Cumhurbaşkanı Erdoğan Özel Kuvvetler (ÖKK) Komutanı Zekai Aksakalı'nın istifa ettiğina dair ortaya atılan iddialar hakkında açıklama yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifadelere yer verdi.

Askerlikte kırgınlık gibi bir kavram olmaz. Nerede görev verilirse asker gider görevini yapar. Aksakallı'nın Özel Kuvvetler'deki görev süresi de doldu. Bu yaklaşan YAŞ toplantılarında da değerlendirmeler neticesinde 2. Kolordu'ya atamasıyla alakalı ilgili birimler bu teklifi getirmiş vaziyetteler. Bundan sonraki süreçte ilgili birimlerde görevine devam edecek.

Erdoğan Aksakallı
Zekai Aksakallı (Hulusi Akar’ın sağında) önceki gün yayımlanan kararname ile 2. Kolordu Komutanlığına atanmıştı.

İLGİLİ HABER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ürdün ziyareti öncesi basın açıklaması yaptı. Açıklamada gündeme dair konulara değindi..

'KILIÇDAROĞLU'NUN TUTUKLANMASI: BENİM GÜNDEMİMDE BÖYŞE BİR DURUM YOK

(Kılıçdaroğlu'nun tutuklanma ihtimaline yönelik açıklaması) Ben bunları değerlendirmeye haiz bir ifade olarak görmüyorum. Kılıçdaroğlu doğmamış çocuğa don biçiyor. Kendini gündemde tutmak için böyle şeyler üretiyor. Benim gündemimde böyle bir şey yok.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin