Ensest rezaletinde yeni gelişme: Başoğlu'na yurtdışı ve yayın yasağı!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Ensest rezaletinde yeni gelişme: Başoğlu'na yurtdışı ve yayın yasağı!

Ensest ilişki rezaletinde son durum. Türkiye gündeminde bir anda önemli bir yer edinen rezalet hakkında yeni bir gelişme yaşandı.. Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'nın isteği üzerine, hakkında hayasızca hareketlerde bulunam suçundan dava açılan Murat Başoğlu ve yeğeni arasındaki ilişkiyle ilgili haber ve görsellere yayın yasağı getirildi. Öte yandan savcılıktan yapılan açıklamada, Murat Başoğlu hakkında yurt dışı yasağı konulduğu belirtildi.

Takip Et

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, son günlerde yazılı ve görsel medyada Bodrum’da bir teknede aleni olarak amca-yeğen ilişkisi boyutuyla yer bulan ve cinsel tema içeren, çocuklar dahil herkes tarafından ulaşılabilen haber içerik ve görüntülerin yayınlandığı belirtildi.

Açıklamada, “Toplum ahlakı, kamu vicdanı ve değer yargılarımıza açıkça aykırı, olumsuz neticeler doğurması, ayrıca, bu konuya ilişkin devam ettiğimiz adli soruşturma sürecinin de selameti gözetilerek bahsi geçen konuyu işleyen her türlü haber ve görüntüye, Cumhuriyet Başsavcılığımızın talebi doğrultusunda, Basın Kanunun 3/2’nci cümlesi gereğince Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince yayın yasağı getirilmiş olup, ilgili kurumlara karar örneği gönderilmiştir” denildi.

MURAT BAŞOĞLU’NU YURT DIŞI ÇIKIŞ YASAĞI KONDU

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, hakkında hayasızca hareketlerde bulunmak suçundan soruşturma yürütülen Murat Başoğlu  yurt dışı yaşağı konulduğu belirtildi.

Açıklamada, Başsavcılığın talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince CMK nun 109/3.a maddesi kapsamında Murat Başoğlu’na yurt dışına çıkış yasağı konulmak suretiyle adli kontrol tedbiri uygulandığı ifade edildi.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin