Deniz Seki gözyaşlarına boğuldu: Hiç suçum yoktu!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Deniz Seki gözyaşlarına boğuldu: Hiç suçum yoktu!

Dün 2.5 yıl kaldığı cezaevinden tahliye olan ünlü Şarkıcı Deniz Seki basın toplantısı düzenledi., Seki yaptığı açıklamada, 'hiç işlemediğim, hiç hak etmediğim suçtan bana ceza verdiler...' dedi.. Seki konuşması sırasında gözyaşlarına hakim olamadı..

Takip Et

Önceki gün tahliye olan Deniz Seki, bugün kameralar karşısına geçti. Basın toplantısına cezaevi sürecinin çok zor geçtiğini belirterek başlayan Seki, sevenlerine ve kendisini destekleyenlere teşekkür etti.

"Hiç haketmediğim ve işlemediğim suçtan dolayı bana böyle bir ceza verdiler" diyen Seki, cezaevinde kaldığı 3 yıl 2 ayın çok ilginç bir hayat deneyimi olduğunu kaydetti. Çok duygulandığını ve heyecanlandığını söyleyen Seki, gözyaşlarına boğuldu.

İşte Deniz Seki'nin açıklamalarından satırbaşları: 

"TEŞEKKÜR EDERİM"

Seki gazetecilere şöyle seslendi: 'Sizler benim sesim oldunuz, sözüm oldunuz. Elimi hiç bırakmadınız. Bütün sevenlerime ve medyaya teşekkür ediyorum. Benden dualarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum.'

İLGİLİ HABER

"İŞLEMEDİĞİM BİR SUÇTAN CEZA VERDİLER.."

Ünlü şarkıcı, 'Hiç haketmediğim, işlemediğim bir suçtan dolayı bana böyle bir ceza verdiler. Ben de 3 yıl 2 ay gibi bir süre ceza yattım. Çok ilginç bir deneyimdi. Çok ilginç bir hayat tecrübesiydi. O kadar değişik hikayeler dinledim, o kadar farklı insanların kalbine dokundum ki. Kendimin gücüyle yüzleştim, kendimi daha iyi tanıdım. Ben gerçekten güçlü bir kadınmışım. Mesela orası ile burası çok farklı' diyerek sözlerine devam etti.

Deniz Seki BasınToplantısı

BASIN MENSUPLARINDAN RİCA: CANIMI YAKMAYIN OLUR MU?

Deniz Seki'nin basın mensuplarından bir de ricası oldu. Seki şöyle konuştu: Sizden bir tek şey rica ediyorum; bana kilo almış diyebilirsiniz, yorgun gözüküyor diyebilirsiniz, ama nolursunuz canımı yakmayın olur mu? Çünkü yorgunum. Canımı acıtmayın. Birazcık daha yumuşak dille bahsederseniz benden, o kadar.

EVLİLİK YAKIN ZAMANDA

Bir gazetecinin 'Faruk Salman'la evlenecek misiniz' sorusuna, 'Evet' diyen Seki, 'Yakın bir tarihte evleneceğim. Tarihi ben de bilmiyorum ama mutlaka haberiniz olacak' diye yanıt verdi.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin