Deniz Baykal tekrar ameliyata alınmıştı: Sağlık durumu


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Deniz Baykal tekrar ameliyata alınmıştı: Sağlık durumu

Son dakika haber. Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a yapılan beyin tomografisinde ödem ve kanama artışı izlenmesi ve fizik muayenesinde bununla uyumlu bulgular üzerine tekrar ameliyata alındı. Yaklaşık bir saat süren ameliyatın tamamlandığı, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Takip Et

DENİZ BAYKAL'IN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA SON DAKİKA GELİŞMESİ.

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr İbiş, Baykal'ın sağlık durumunda minimal de olsa olumlu gelişmeler olduğunu belirtti. Sabah saatleirnde sağlık durumundaki gelişme sonucunda ameliyata alınan Baykal'ın ameliyatı yaklaşık 1 saat sürdü..

Hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre Deniz Baykal’ın beyin tomografisinde ödem ve kanama artışı tespit edildi. Bu bulgular üzerine doktorlar ameliyat kararı aldı. Yaklaşık 1 saat süren ameliyatın ardından Deniz Baykal’ın beyin dokusunda bir problem olmadığı, beynindeki ödemin boşaltıldığı ve sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

SAĞLIK BAKANI DEMİRCAN’DAN BAYKAL AÇIKLAMASI

Baykal’ın sağlık durumuna ilişkin bir açıklama yapan Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Baykal’ın yeniden ameliyata alındığını söyledi ve “Şu anda endişe edilecek bir durum yok. Kendisine acil şifalar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

12 SAATTE BİR TOMOGRAFİ..
Baykal'ın durumunda dün gece bir değişiklik olduğunu ve 12 saatte bir yapılması gereken tomografinin bu nedenle öne alındığını belirten İbiş, tetkik ve incelemeler sonucunda bir ameliyat kararlaştırılmadığını aktardı.

İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin