Darbe gecesi direnen gençlere sürpriz çağrı: Gelin Polis olun..


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Darbe gecesi direnen gençlere sürpriz çağrı: Gelin Polis olun..

AK Parti Grup toplantısında gündeme dair önemli açıklamalar yapan Başbakan binali Yıldırım, İçişleri Bakanlığı'na 10 bin polis alınacağını açıklayarak FETÖ darbe girişimi gecesinde meydanlarda darbecilere direnen gençlere sürpriz bir çağrıda bulundu

Takip Et

Başbakan Binali Yıldırım’ın konuşması salondakilerin ‘Tekbir, Allahü ekber’ sesleriyle sık sık kesildi.

Yıldırım, 14 Ağustos’un AKP’nin 15. kuruluş yıldönümü olduğunu söyleyerek “Bu kuruluş yıldönümünü de AKP’ye yakışacak şekilde anacağız” dedi.

Yıldırım’ın konuşmasından satır başları…

79 milyon vatann evladıyla oradaydık. Er meydanında bir olduk, diri olduk. Hep birlikte Türkiye olduk.

Bütün darbeleri içimiz kan ağlayarak hatırladık. Ancak 7 Ağustos’ta darbeler tarihini bir daha açmamak üzere kapattık.

İnsanımız vatanı için demokrası için 15 Temmuz’da Hakka yürüdü.

“7 AĞUSTOS’TA DEMOKRASİ ZAFERİNİN MÜHRÜNÜ YENİKAPI’YA VURDU”

7 Ağustos’ta demokrasi zaferinin mührünü Yenikapı’ya vurdu. Tüm dünyanın gözü İstanbul’daydı. Farklılıklarımızla biriz bir bütünüz.

O teröristbaşı Türkiye’ye gelecek hesap verecek. Türkiye’yi bombalatan o adam hak ettiği cezayı mutlaka alacak. O eli kanlı katilden hesap sorulacak.

15 Temmuz gecesinde herkes aynı hedefteydi. Medyamız, savcılarımız, polislerimiz, valilerimiz ve her şeyden önce kahraman milletimiz hep biraradaydık.

Bu demokrasi tarihinde bir ilktir. Silahlı bir darbeye silahsız bir gücün halkın nasıl galip geldiğini tarih yazacak.

OYUNU BOZACAĞIZ

Demokrasi nöbetleri devam ederken iş güçte devam etti. Bundan sonra daha da fazla çalışıp oyun kuranların oyununu bozacağız.

Bildiğiniz gibi muhalefetle görüşmeler yaptım. KHK’lar ile ilgili bilgilendirmeler yaptım. AB Konseyi genel sekreteri ile görüştüm. Faydalı görüşmeler yaptık.

Türkiye’deki gelişmeleri yerinde görmeye geldiğini ifade etti ve çok etkilendiğini söyledi.

Bugün Cumhurbaşkanımız işadamlarımızla Rusya’ya gitti. Enerjiden turizme çok sayıda görüşmeler yapacaklar.. Türkiye’nin dostluğu herkes için önemlidir.

RUHLARINI 1 DOLARA SATAN MÜPTEZELLERE..

Ey şehitler size söz veriyoruz. Bu aziz vatanı namertlere kalleşlere, ruhunu 1 dolara satanlara müptezellere teslim etmeyeceğiz. 15 Temmuz’da Türkiyeyi karanlığa götürmek isteyenler başaramadılar.

Allah tuzaklarını başlarına çevirdi. Katiller kaybetti demokrasi kazandı. Birlikte başardık. İhanetin hesabını soracağız. Türkiye’yi daha demokratik, şeffaf ve ileri bir noktaya getireceğiz.

“DEMOKRASİ NÖBETLERİNE VİRGÜL KOYUYORUZ”

Yarın nöbetlere bir virgül koyacağız. Plastik taburelerin üzerinde uyuyup nöbete devam eden yaşlıların elinden öpüyorum.

Meydanlardaki coşkuyu bir an önce düşürmeyen o kahraman gençlerimize teşekkür ediyorum. O gençler bize hakkını helal etsin. O karanlık geceyi aydınlatan en ön saflardaki yiğitlerdir. Onlar bu kahpe girişime bedenlerini siper etti

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin