Cristiano Ronaldo, jakuzide öğretmen kadına tecavüz etmiş!


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Cristiano Ronaldo, jakuzide öğretmen kadına tecavüz etmiş!

Portekizli Yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo ile ilgili şoke eden tecavüz suçlaması uluslararası kamuoyunun gündemine oturdu... Alman haber dergisi der Spiegel'in haberinde, daha önce çok kez gay olduğu iddia edilen Ronaldo'nun, Kathryn Mayorga isimli ABD'li bir kadına Las Vegas'ta bir otel odasının jakuzisinde tecavüz ettiği ortaya çıktı. Yıldız futbolcunun para vererek susturmaya çalıştığı kadın Ronaldo hakkında şikayetçi oldu.

Takip Et

Rekor bir transfer ücretiyle Real Madrid’den İtalyan takımı Juventus’a transfer olan Cristiano Ronaldo, bir tecavüz tartışmasının ortasında kaldı… Almanya’nın çok okunan dergilerinden Der Spiegel, yıldız futbolcunun 2009 yılında ABD’nin Las Vegas kentinde bir kadına tecavüz ettiğini yazdı. Dergi, Ronaldo’nun para vererek susturduğu kadının fikir değiştirerek ilk kez bütün detaylarıyla yaşadıklarını aktardı.

RONALDO GAY! İŞTE ERKEK SEVGİLİSİ!

Dergiye konuşan Kathryn Mayorga, Palms Casino Resort isimli otelde yıldız oyuncuyla parti yaptığını söylerken Ronaldo’nun kendisini jakuziye çağırdığını söyledi. Eskiden bir manken olan fakat şimdilerde öğretmen olarak çalışan Mayorga, “Beni yanına çağırdı ve penisine dokunmamı istedi. Ben dokunmayı reddedince onu öpmemi istedi. Daha sonra beni yatağa ittirip tecavüz etti. Kıvrılarak genital bölgemi kapatmak istedim fakat beni zorladı” dedi.

Cristiano Ronaldo, jakuzide öğretmen kadına tecavüz etmiş!
Las Vegas'taki lüks otelinde süitinde bulunan bu jakuzinin içinde tecavüz olayının başladığı, kadın tarafından iddia edildi

Las Vegas'taki lüks otelinde süitinde olayın gerçekleştiği açıklandı.

Mayorga, Ronaldo’nun yaşanan bu olaydan sonra kendisine 375.000 dolar verdiğini söyledi. Mayorga, Ronaldo’yla anlaşma imzaladığı için pişman olduğunu söyledi.

Cristiano Ronaldo, jakuzide öğretmen kadına tecavüz etmiş!
Cristiano Ronaldo tarafından bir otel odasında tecavüze uğradığı iddiasında bulunan Kathryn Mayorga
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin