Bakan Süleyman Soylu: 8'i sivil 38 şehit 15'i ağır 155 yaralı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Bakan Süleyman Soylu: 8'i sivil 38 şehit 15'i ağır 155 yaralı

İstanbul'daki hain terör saldırısına ilişkin son bilgiler can yaktı. İçişleri bakanı Süleyman Soylu 8'i sivil olmak üzere şehit sayısının 38'e yükseldiğini duyurdu. Hain saldırı terör örgütü PKK'nın gerçekleştirdiğine dair bulgular var dedi.

Takip Et

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Beşiktaş Vodafone Arena stadı yanında gerçekleşen hain terör saldırısına ilişkin yeni bir açıklama geldi. Soylu saldırının PKK'yı işaret ettiğini ve şehit sayısının 38'e yükseldiğini belirtti. İşte ayrıntılar

Soylu: "En son aldığımız bilgiler çerçevesinde dün akşamki menfur saldırıda şehadete erişmiş vatan evlatlarımız 38 oldu. Bunların 30'u polis, 7'si sivil vatandaşımız. 1 i henüz kimliği belirlenemedi."

"Dün akşamki saldırıda şahadete erişmiş vatan evlatlarımız 38 oldu. 7'si sivil vatandaşımız, 1'inin kimliği tespit edilemedi, 30 polis memurumuz şehit oldu. 136 vatandaşımız hastanelerde tedavi görüyor. Gözaltına alınanların sayısı 13'e çıktı. Saldırı PKK'yı işaret ediyor. 

Süleyman Soylu Şehit Haberi 38 olduğunu duyurdu

Soylu, yaptığı açıklamada, "Türkiye, PKK, DEAŞ ve FETÖ örgütlerinin hedef alanında bulunmaktadır. Güvenlik kuvvetlerimiz 24 saat tedbir almak, vatandaşımızın huzur ve güveni için çalışmak için çaba sarf ediyor. Bu konuda elbette ki gerek DEAŞ'ın, gerek PKK'nın, gerek de FETÖ'nün bu süreçte Türkiye'nin bu huzurunu ve istikrarını bozmak için çabası var. Buna dair istihbaratlar değerlendirilmekte ve tedbir alınmaktadır" dedi. 

SAĞLIK BAKANI'NDAN AÇIKLAMA

Sağlık Bakanı Recep Akdağ da şunları söyledi:

"Üstün gayret gösteren bütün sağlık camiasına teşekkür ediyorum. 155 yaralımız hastanemizde. 14'ü yoğun bakımda, 5'i ameliyatta."

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin