Çocuğa uyuşturucu verip tecavüz etmişti: 18 yıl hapis


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Çocuğa uyuşturucu verip tecavüz etmişti: 18 yıl hapis

Flaş gelişme, Kayseri'de çocuk parkında oynayan küçük yaştaki kız çocuğuna uyuşturucu içirip tecavüz eden zanlı 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı.. Tecavüz mağduru 14 yaşındaki K.Ç, 'Uyuşturucu içtik. Ben bayılmışım. Kalktığımda Murat evde yoktu ve üzerim çıplaktı..

Takip Et

Olay, geçen 6 Mart'ta Kocasinan İlçesine bağlı Mimarsinan parkında meydana geldi. İddiaya göre parkta oturan K.Ç.'nin yanına gelen ve kendisini Soner olarak tanıtan tamirci Murat Sezgin, bir süre konuştuğu kıza uyuşturucu içme teklifinde bulundu. Teklifi kabul eden K.Ç., Murat Sezgin'in arabasına binerek Esenyurt mahallesindeki bağevinde gitti, Burada uyuşturucu içen K.Ç., bir süre sonra kendisinden geçti. bu durumdan yararlanan Sezgin, genç kıza cinsel istismarda bulundu. Uyandığında çıplak olan ve hiçbir şey hatırlamayan K.Ç. durumu ailesine bildirerek şikayetçi oldu. Murat Sezgin tutuklanarak cezaevine gönderildi.

3'ncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasında tutuklu Murat Sezgin ve mağdur K.Ç. hazır bulundu. Cinsel istismar suçlamalarını kabul etmeyen Sezgin savunmasında " K.Ç.'yi daha önceden tanıdığım ablası A.Ç. hep birlikte uyuşturucu almak için tanıştırdı. Ablası kardeşinin 19 yaşında olduğunu söyledi. K.Ç ile aramızdaki ilişki kendi rızasıyla oldu. Tahliyemi istiyorum" dedi.

Götürüldüğü bağ evinde istismara uğrayan K.Ç ise ifadesinde, " Ben Mimar Sinan parkında otururken, yanıma gelen ve kendisini Soner olarak tanıtan Murat Sezgin ile bir süre görüştük. Birlikte bağ evine gittik. Uyuşturucu içtik. Ben bayılmışım. Kalktığımda Murat evde yoktu ve üzerim çıplaktı" diye konuştu. Mahkeme heyeti yargılama sonunda tutuklu Murat Sezgin'i, 14 yaşındaki K.Ç'ye cinsel istismar suçundan 16 yıl 8 ay, hürriyeti tahdit suçundan 2 yıl olmak üzere toplam 18 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. DHA

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin