CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve Kalın'dan İngiltere'ye destek


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve Kalın'dan İngiltere'ye destek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İngiltere'deki terör saldırısıyla ilgili Twitter'dan bir kınama mesajı yayımladı. Kılıçdaroğlu, Manchester’deki saldırıyı lanetliyor ve İngiliz halkına başsağlığı diliyorum.. dedi.. Cumhurbaşkanılığı Sözcüsü İbrahim Kalın da saldırıya ilşikin bir kınama mesajı paylaştı

Takip Et

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, İngiltere'nin Manchester kentinde dün gece meydana gelen ve çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden açıklama yaptı. Türkiye ve İngiltere'nin terörizme karşı ortak ve kararlı mücadelesinin devam edeceğini vurgulayan İbrahim Kalın, "Manchester'da yapılan terör saldırısını şiddetle kınıyor, hayatını kaybedenler için taziyelerimizi sunuyoruz. Türkiye ve Birleşik Krallık terörizme karşı ortak ve kararlı mücadelesine devam edecektir" mesajını paylaştı.

KILIÇDAROĞLU: SALDIRIYI LANETLİYOR VE İNGİLİZ HALKINA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM

Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da İngiltere'deki terör saldırısıyla ilgili Twitter'dan bir mesaj yayımladı. Manchester'daki saldırıyı lanetleyen CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Terör bir kez daha masum insanların yaşam tarzını hedef aldı. Manchester’deki saldırıyı lanetliyor ve İngiliz halkına başsağlığı diliyorum" dedi.

ANKARA, (DHA)
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin