Camide silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Camide silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var

İsviçre’nin bankalar kenti olarak bilinen Zürih’te bu akşam saat 21.30 sularında kent merkezinde bulunan bir camide silahlı çatışma yaşandı. Caminin hemen yakınında köprü altında bir ceset bulundu.. Bu arada caminin daha önce Türkler tarafından kontrol edildiği ancak son zamanlarda Somalili ve Afrikalı müslümanların denetimine geçtiği ifade ediliyor..

Takip Et

Polis camii ve çevresinde güvenlik güçlerini seferber etti. Alışveriş merkezi ve tren garına yakın olan Bahnhof caddesi yakınında bulunan camiye Somalili Müslümanların olduğu öğrenildi. Polis ve kurtarma ekipleri camide 30,35, 56 yaşlarında 3 kişinin yaralandığını, yaralıların tedavisinin hastanede devam ettiğini bildirdi.  Kaçan saldırganın ise yaklaşık 30 yaşında olduğu belirtildi.Camide silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var

Camiye yakın mesafede bir köprü altında bulunan cesedin camide yaşanan silahlı tartışmadan çıkıp çıkmadığı henüz kesinleşmedi.

Camide silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var

Camide silahla ateş açan kişi veya kişilerin olay yerinden kaçtığı öğrenildi. İsviçre polisi alarma geçerken, sınır kapılarında denetimler de arttı.

Camide silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar varCamide silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin