C.Başkanı Erdoğan’ı canlı yayında ağlatan görüntüler!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
C.Başkanı Erdoğan’ı canlı yayında ağlatan görüntüler!

"Madem ölüm tek bir defa gelecek, o da neden Reis için olmasın.." sözleri Erdoğan'ı gözyaşlarına boğdu.. Cumhurbaşkanı Erdoğan, TRT'de katıldığı programda 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanlığı Sarayı önünde demokrasi nöbetine çıkan ikiz kardeşlerden birinin hayatını kaybetmesini anlatan belgesel görüntü yayınlandığı sırada gözyaşlarına hakim olamadı.

Takip Et

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TRT’nin ortak yayınında 15 Temmuz darbe girişiminde yaşanan olayları değerlendirirken, 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanlığı Sarayı önünde biri şehit diğeri gazi olan ikizlerin hikayesini izlerken duygulandı.

TRT’deki program sırasında ekrana yansıtılan 15 Temmuz demokrasi şehitleri’nin görüntüleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hayli duygulandırdı. Özellikle Cumhurbaşkanlığı Sarayı önünde darbe girişimi gecesi şehit olan Erkan ve gazi olan Volkan Yiğit isimli ikiz kardeşlerin hikayeleri sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gözlerinin dolduğu ve bir mendille gözyaşlarını sildiği görüldü.

15 Temmuz darbe girişiminde Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda gerçekleştirilen saldırı ikiz kardeşleri birbirinden ayırmıştı. İkiz kardeşlerden Erkan Yiğit şehit, Volkan Yiğit ise aldığı yara sonucu gazi oldu.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin