Bu detay sosyal medyada fark edildi. Şoför yolculardan para topladı!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Bu detay sosyal medyada fark edildi. Şoför yolculardan para topladı!

İstanbul, sağanak yağmur ve fırtına sonucu yaşanan su ve sel baskınları sonucu yaşanmaz hale geldi. Dünkü yağış afetinde objektiflere yansıyan bir görüntüdeki detay, sosyal medyada tartışma yarattı. Fotoğrafta suya gömülen minibüsün üzerine çıkan yolculardan şoförün para topladığı iddia edildi. İddialar sonrası o dolmuşun şoförü görüntülere ilişkin açıklama yaptı.. Para toplama söz konusu değil. Sadece o beyazlı genç...

Takip Et

İstanbul sağanak yağışa ve fırtınaya teslim oldu. Megakent'de hayat neredeyse tamamen felç oldu. Yağmur ve fırtınanın yoğun olarak yağması İstanbul'da su ve sel baskınlarına da neden oluyor.

Fatih Aksaray'da lögarın patlaması nedeniyle yol tamamen sular altında kaldı. Yağmur ve doluya hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar metrobüs durakları, üst geçitlerin altları, iş yerleri ve bina girişlerinde yağışın dinmesini bekledi.

Suya batan minibüsün şoförü yolculardan para topladı

"ŞOFÖR YOLCULARDAN PARA TOPLUYOR"

Sosyal medyada en çok konuşulan kareler ise vatandaşların bir minibüsün üzerinde beklediği anlar oldu. Sosyal medyada görüntülerdeki bir detaya dikkat çekenler, minibüsçünün yolculardan para topladığı yorumunu yaptılar.

Suya batan minibüsün şoförü yolculardan para topladı

ŞOFÖR O GÖRÜNTÜLERE AÇIKLIK GETİRDİ: SÖZ KONUSU DEĞİL...

Sosyal medyada fotoğraf sonrası 'yolculardan para mı toplandı' söylentisi yayılmıştı. Dolmuşun şoförü Mahmut Açar görüntülere açıklık getirdi.  Açar olayın aslını şöyle anlattı: Beyaz tişörtlü o genç olmasaydı çok daha büyük bir sıkıntı yaşardık. Allah ondan razı olsun. Yolcuları aracın üzerine çıkardıktan sonra onların ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştık. Görüntülere yansıyan, beyaz tişörtlü gencin elini uzatması vs. sanırım o arada birbirlerine sigara vs. verdiler. Bu türden ihtiyaçlar giderilmeye çalışılıyordu.

ARACIN MOTORU ARIZALANDI

Açar, söz konusu araçta günlük yevmiye ile şoför olarak çalıştığını, aracın su içinde kalması nedeni ile motorunda sorun çıktığını anlattı. Açar, oluşan zararın afet nedeni ile giderilmesini beklediklerini aktardı.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin