Bir havan mermisi daha düştü: İlçeyi boşaltın anonsu yapılıyor


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Bir havan mermisi daha düştü: İlçeyi boşaltın anonsu yapılıyor

Gaziantep'in Karkamış ilçesine peş peşe atılan havan mermileri sonrası sokağa çıkmayın anosları yapan belediye, güvenliğiniz için ilçeyi boşaltın, anonsları yapıyor.. Suriye'den atılan havan mermileri Gaziantep'in Karkamış İlçesi'ni hedef alıyor. Son atılan havan mermisi belediye bahçesine isabet aldı. "İlçeyi boşaltın" anonsu yapılıyor..

Takip Et

Suriye’nin IŞİD denetimindeki Carablus kentinden atılan 1 havan mermisi daha Karkamış Belediyesi’nin bahçesine düştü. Polis vatandaşlardan can güvenliği için ilçeyi boşaltmalarını istedi.

Atılan havan mermisinin ardından sınırda konuşlu birlikler Carablus’taki IŞİD hedeflerini ateş altına aldı. Belediye hoparlörlerinden vatandaşların evlerinden çıkmamaları yönündeki yapılan anonsların ardından polisler ise ilçe meydanına gelerek basın mensuplarının ve vatandaşlardan can güvenliği için ilçeyi boşaltmasını istedi.

IŞİD Karkamış'ı vuruyor

Aracı olmayanlar için ise Kaymakamlık önüne minibüsler getirtildi.

BELEDİYEDEN İLÇEYİ BOŞALTIN ANONSLARI

Suriye’nin IŞİD denetimindeki Carablus kentinden sabah saatlerinde atılan bir havan mermisi Gaziantep’in Karkamış İlçesi’nde, bir camin lojmanının avlusuna düşmüştü. Kimsenin yaralanmadığı olayın ardından son günlerde peş peşe havan mermilerinin ilçeye düşmesi üzerine belediye hoparlörlerinden halka sokağa çıkmamaları konusunda uyarı anonsları yapılmıştı. Şimdi de can güvenliği için ilçeyi boşaltmalarını istendi

Kilis'e IŞİD mermisi

3 HAVAN MERMİSİ DAHA DÜŞTÜ

Carablus’taki IŞİD mevzilerinden saat 14.00-14.20 arasında atılan 3 havan mermisi daha sınırı aşarak Karkamış’a düştü. Havan mermilerinden biri ilçe merkezinde, diğeri ise ilçe merkezinin dışındaki boş arazilere düşerek patladı. Kimsenin yaralanmadığı patlamaların ardından sınır birlikleri, havan mermilerinin atıldığı Carablus’taki IŞİD hedeflerini Fırtına obüsleriyle ateş altına alındı. Yeniden havan mermisinin gelişinin ardından hoparlörlerden halka sokağa çıkmamaları konusunda da uyarı anonsları yapıldı.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin