Berkin Elvan'ı öldürdüğü iddia edilen polis için müebbet hapis istemi


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Berkin Elvan'ı öldürdüğü iddia edilen polis için müebbet hapis istemi

Son dakika.. Berkin Elvan davasında yeni gelişme.. Elvan'ın ölümüne neden olduğu iddia edilen polis memuru F.D. hakkında olası kasıtla adam öldürmek suçundan dava açıldı. diğer 42 kişi için ise takipsizlik kararı verildi.. Berkin Elvan olayının geçmişi. Berkin Elvan Kimdir.

Takip Et

Polis memuru F.D. hakkında olası kasıtla adam öldürmek suçundan dava açıldı

Berkin Elvan'ı öldürdüğü iddia edilen polis memuru F.D. hakkında olası kasıtla adam öldürmekten dava açıldı. 42 şüpheli hakkında takipsizlik kararı veridi.

Berkin Elvan kimdir, ne zaman ve neden öldü?

Gezi Parkı protestoları sırasında kafasına gaz kapsülünün isabet etmesiyle yaralanan ve 269 gün komada kaldıktan sonra hayatını kaybeden Berkin Elvan kimdir?

Berkin Elvan, 16 Haziran 2013 tarihindeki Gezi Parkı protestoları sırasında polis tarafından atılan gaz kapsülünün başına isabet etmesi sonucu yaralandı. 269 gün boyunca komada kalan 15 yaşındaki Berkin Elvan, 11 Mart 2014'te tedavi gördüğü Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

16 KİLOYA KADAR DÜŞMÜŞTÜ

Elvan tedavi süresince 16 kiloya kadar düşmüştü.

CENAZESİNE BİNLERCE KİŞİ KATILDI

Elvan'ın ölümünün ardından Şişli'nin Okmeydanı semtindeki bir cemevinde, binlerce kişinin katıldığı bir cenaze töreni düzenlendi. Cenazesi, yaklaşık beş saatlik bir yürüyüşün ardından Feriköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

EKMEK ALMAYA GİDERKEN ÖLDÜ

Elvan Ailesi, çocuklarının gösterilere katılmadığını olayın ekmek almaya giderken yaşandığını söylemişti.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin