Küfürcü Berk Oktay diziden kovuldu: O. çocukları, yapacağınız işi s.keyim...


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Küfürcü Berk Oktay diziden kovuldu: O. çocukları, yapacağınız işi s.keyim...

FOX TV'nin sevilen dizilerinden Savaşçı'nın başrol oyuncusu Berk Oktay'ın, iş arkadaşları ve set çalışanlarına ağza alınmayacak ağır hakaretler ve küfürler ettiği iddia ediliyor. Dizi çalışanları ortak bir açıklama yaparak, Oktay'la çalışmama kararı aldı. Olayın basında yer bulmasının ardından Oktay'ın diziyle yollarının ayrıldığı duyuruldu.

Takip Et

Fox tv’nin sevilen yapımlarından "Savaşçı" dizisinde başrol oyuncusu Berk Oktay krizi yaşanıyor.  Daha önce Yardımcı yönetmen diziyle gündeme gelen dizi de şimdi de başrol oyuncusu Berk Oktay'ın, çalışanlara yönelik ağır hakaret ve küfürler ettiği iddia ediliyor

"SAVAŞÇI" EKBİNDEN AÇIKLAMA: İSTEMİYORUZ...

Dizi ekibi, Oktay ile çalışmak istemediklerini belirterek, şu açıklamayı yaptı: “Bizler Limon Yapım’ın Fox TV’de yayınlanan Savaşçı dizisinin teknik ekibi olarak, bu sabaha karşı sahne çekimi sırasında başrol oyuncusu Berk Oktay’ın tüm ekibe ağır hakaretler ve küfür ederek (O… çocukları, yapacağınız işi s.keyim. Siz ancak otu..ir çekersiniz, s.ktirin gidin) seti terk etmesinden dolayı Berk Oktay ile çalışmayı reddederek kendisini boykot ediyoruz. Bu kararımızı tüm kamuoyuna duyururuz.”


Berk Oktay Küfür Savaşçı FOX TV
Berk Oktay, iddiaların ardından Twitter’dan manidar bir açıklama yaptı.

 

Berk Oktay Diziden kovuldu

"DİZİDEN ATILDI"

Medyaya yansıyan küfür olayının ardından Oktay’ın diziden ayrıldığı öğrenildi. Oktay, geçmiş yıllarda da köpeği tarafından yüzünün ısırılmasını haber yapan gazetecilerle polemiğe girmiş, günlerce gündemden yer bulmuştu.

ÇALIŞMA SAATLERİ UZUNLUĞU..

Geçtiğimiz günlerde de dizinin yardımcı yönetmenleri dizide “haksız işten çıkarılma, ödeme sorunları, çalışma saatlerinin uzunluğu” gibi problemler nedeniyle boykot kararı aldığını duyurmuştu.

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin