Bir baba, eşi Serap Ergu ve kızı 5 yaşındaki Sena Ergu'yu katletti


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Bir baba, eşi Serap Ergu ve kızı 5 yaşındaki Sena Ergu'yu katletti

Son 4 gün içinde meydana gelen aile içi cinayet olaylarına bir yenisi daha maalesef İzmir'den eklendi.. İzmir'in, Bornova İlçesi Çamdibi Semti'nde fabrika işçisi 28 yaşındaki Sami Ergu, özel güvenlik görevlisi eşi 34 yaşındaki Serap Ergu ve kızı 5 yaşındaki Sena Ergu'yu bıçakla öldürdükten sonra, bıçağını boğazına saplayıp intihar etti. Psikolojik sorunları olan Sami Ergu'nun, eşini ve çocuğunu öldürüp intihar etmeden önce yazdığı 'Yapmak zorundaydım' notu bulundu.

Takip Et

Olay, Çamdibi 5107 Sokak 14 numarada oturan Ergu’nun ailesinin yakınları kendilerinin haber alınmayınca, Sami Ergu’nun kardeşi Sabit Ergu’nun eve gelmesiyle ortaya çıktı. Zili çalmasına karşın yanıt alamayınca yedek anahtarla kapıyı açan Sabit Ergu, ağabeyi Sami, yengesi Serap ve yeğeni Sena’nın  kanlar içindeki cesetleriyle karşılaştı. Sabit Ergu hem polise hem yakınlarına haber verdi.

Ergu ailesinin yakınları eve akın ederken, ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık görevlileri, 3 kişinin de öldüğünü belirledi.

İzmir Baba Vahşeti Serap Ergu ve Sena Ergu katledildi

EŞİNİ KIZINI ÖLDÜRÜP CANINA KIYMIŞ

Polisin araştırmalarında cinayetle ilgili ürperten detaylar ortaya çıktı. Kemalpaşa’da bir fabrikada çalışan Sami Ergu’nun, iki gündür bronşit teşhisiyle raporlu olduğu için işe gitmediği belirlendi.

İLGİLİ HABER

Bir süredir psikolojik sorunlar yaşayan ve olay anında cinnet getirdiği belirtilen Sami Ergu’nun, önce Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde güvenlik görevlisi olan eşi Serap Ergu’yu bıçakla öldürdüğü, ardından 5 yaşındaki kızı Sena Ergu’yu aynı oda içerisinde öldürüp aynı bıçağı boğazına saplayarak canına kıydığı belirlendi.

İzmir Baba Vahşeti Serap Ergu ve Sena Ergu katledildi

Polisin evdeki araştırmaları sırasında Ergu’nun kullandığı psikolojik ilaçlar da bulundu. Ayrıca  Sami Ergu’nun yazdığı ‘Herkese hastalık bulaştırıyorum. Yapmak zorundaydım”‘ notu da bulundu.

İLGİLİ HABER

Olay yerinde savcının incemelemisinin ardından Serap ve Sami Urgu çifti ile kızları Sena’nın cesetleri otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Polisin, Sami Ergu’nun cep telefonu ve bilgisayarı ile sosyal medya hesaplarını da incelemeye aldı.

İzmir Baba Vahşeti Serap Ergu ve Sena Ergu katledildi

EŞİ İÇİN SOSYAL MEDYADA ŞARKI PAYLAŞMIŞ

Her fırsatta eşini çok sevdiğini söylediği belirtilen Sami Ergu’nun, 14 Mayıs günü Özbek şarkıcı Yıldız Usmonova’nın ‘Seni Severdim’ şarkısını Facebook hesabından paylaştığı ortaya çıktı. Sami Ergu’nun paylaştığı şarkının sözleri şöyle:

İzmir Baba Vahşeti Serap Ergu ve Sena Ergu katledildi

“Yazık ne mazi yazık
Anlatmaya yoruldum
Sen benden vazgeçince
Ben o gün de vuruldum
Yazık günah ben oysa

Kardelen gibi
Acıyla boy veren gibi
Seni severdim
Hüznün koynunda
Seni severdim

Hem uyanık, hem uykumda
Seni severdim
Ve sana rağmen yine severdim
Dar ağacı ip boynumda

Sen aşkı anlamaz bilmez
Gül yansa ağlamaz sakin
Ben akmayan göz yaşında
Seni severdim

Sen hisli korkak savaşçı
Aşkı kime satmış hain
Ben her savaş meydanında
Seni severdim.”

DHA

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin