Psikopat Baba, 17 yaşındaki kızı Rana Günlü'yü katledip intihar etti


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Psikopat Baba, 17 yaşındaki kızı Rana Günlü'yü katledip intihar etti

İzmit'te kan donduran cinayet..Oturduğu evinde altındaki bir börekçide çalışan 41 yaşındaki Erdal Günlü,17 yaşındaki kızı Rana Günlü'yü öldürdükten sonra aynı silahı başına dayayıp intihar etti. Anne ve babası ayrı yaşayan Rana cinayetinin ardından ise bir aile dramı ve baba vahşeti çıktı. Baba Erdal Günlü'nün cinayete iştirak suçundan girdiği cezaevinden 9 ay önce çıktığı, annesinin yanında kalan lise öğrencisi kızı Rana'yı daha önce sosyal medyada fotoğraf paylaştığı için dövdüğü, ve güçlükle ikna ederek yanına gelmesini sağladığı öğrenildi..Dün iftar sonrası meydana gelen cinayetin nedeni ise, kızının giyimini ve sosyal medyadaki fotoğraflarını beğenmemesi çıktı.

Takip Et

İzmit’te 41 yaşındaki Erdal Günlü, kızı 17 yaşındaki Rana Günlü’yü tabanca ile ateş ederek katlettikten sonra aynı silahı başına dayayıp intihar etti..

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Erdal Günlü doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı... Cinayetin ardından Erdal Günlü'nün boşandığı eski eşi ve kardeşi konuştu; Eski eş "psikopatın biriydi. 1 ay önce dövmüştü.." derken, ağabey ise, Rana'nın sosyal medyada paylaştığı fotoğraflara ve giyimine çok kızardı dedi.. 

Rana Günlü

ESKİ EŞİ KONUŞTU: PSİKOPAT BİRİYDİ..

Eşinden boşanan Şengül Pekkaya, Erdal Günlü’nün psikopat olduğunu, giyim ve kuşamına karıştığı kızını dövdüğünü söyledi. 

Şengül Pekkaya kızı Rana Günlü

"1 AY ÖNCE DE DÖVMÜŞTÜ.."
Eskişehir’de oturan Şengül Pekkaya kızı Rana Günlü’nün cenazesini Eskişehir’e götürmek için bugün İzmit Asri Mezarlığı’na geldi. Şengül Pekkaya büyük üzüntü yaşarken arkadaşları teskin etmeye çalıştı. Şengül Pekkaya boşandığı eşinin,  kızının kot pantolon ve askılı kıyafetler giyinmesini kızdığını, giyimi kuşamına karıştığını, 1 ay önce ziyaretine gelen kızını dövdüğünü söyledi.

ERDAL GÜNLÜ'NÜN KARDEŞİ: SOSYAL MEDYADAKİ PAYLAŞIMLARINA KIZIYORDU

Cenazeyi almak için geldiği morg önünde açıklama yapan abi Olcay Günlü, abisinin daha önce de kızını dövdüğünü belirterek, “Psikolojisi bozuktu. Cezaevinden çıktıktan sonra da bir türlü kendine gelemedi. Hala 12 yıl önceki fikriyle kalmıştı. Çocuk ruhluydu yani. Kızının da bazı hal ve hareketlerine çok kızıyordu. Hafta sonu da kızı yanına geliyordu. Sosyal medya hesabındaki fotoğraflarına kızmıştı, giyimine kuşamına sinirlenmişti kızının. Ben ‘Ne gerek bunlara yarın senin istediğin gibi giyinir’ demiştim. O da ‘yok abi beni dinlemiyor. Çağırıyorum gelmiyor’ dedi. Bende kendinden soğutursun çok sıkma’ dedim. Ama ne yaptıksa dinlemedi” dedi.

Rana Liseli fotoğrafları

İLGİLİ HABER

SOSYAL MEDYADA FOTOĞRAF PAYLAŞMASINA SİNİRLENİP DÖVMÜŞ

Erdal Günlü’nün yıllar önce eşinden boşandığı, lise öğrencisi olan kızı Rana Günlü’nün Eskişehir’de annesinin yanında kaldığı öğrenildi. Erdal Günlü’nün bir cinayet davasında suça iştirak etmek suçundan 12 yıl hapis cezası aldığı, 9 ay önce cezaevinden çıktığı belirtildi. Erdal Günlü’nün yaklaşık 1 ay önce Eskişehir’den ziyaretine gelen kızını sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar konusunda uyararak dövdüğü, okulların tatil olmasının ardından kızını güçlüklü ikna ederek yanına gelmesini istediği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin