Arda Turan ve Aslıhan Doğan ayrıldı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Arda Turan ve Aslıhan Doğan ayrıldı

Futbolcu Arda Turan, Instagram hesabından yaptığı açıklamada bir dargın bir barışık olduğu sevgilisi Aslıhan Doğan ile ayrıldıklarını açıkladı.

Takip Et

Arda Turan, Instagram hesabından 'Aslıhan Doğan'la ilişkimizi saygı çerçevesinde sonlandırdık. Bundan sonraki hayatında kendisine sağlık ve mutluluk diliyorum. Kararımıza göstereceğiniz hassasiyet için şimdiden teşekkür ederim...' paylaştı.

Turan ile sevgilisi Aslıhan Doğan arasında Bodrum'da bulunan bir mekanda kıskançlık yüzünden sert bir tartışma yaşandığı iddia edilmişti. Bir barışık bir dargın olan sevgililer yine ayrıldıklarını açıkladı.

Arda Turan ve Aslıhan Doğan ayrıldı

Aslıhan Doğan, Arda Turan ile ilk ayrılığından sonra neler demişti?

Aslıhan Doğan, Mart ayında Marie Claire dergisine Arda Turan ve ilk ayrılıkları hakkında şu açıklamalarda bulunmuştu:
"Magazin basınında yer alan ayrılık nedeniyle ilgili söylediğim 'Ev ortamı bana uymadı' başlığını biraz daha açmam gerekecek. Fakat ayrıntıya girmek yersiz olur. Belki o gün, onu bile dememeliydim çünkü çok farklı yerlere çekildi. İşin özü, son zamanlarda ilişkiyi ihmal etmeye başlamıştık. Önceliklerimiz ve değerlerimiz değişmişti. Bazı şeyleri yitirdik. İleriye taşıyamayacağımızı gördüğümüz noktada da birlikteliğimize son verdik. Bu kadar"

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin