Aranjör Karaduman, Aleyna Tilki ile 14 yaşında birlikte olmuş!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Aranjör Karaduman, Aleyna Tilki ile 14 yaşında birlikte olmuş!

Çocuk tecavüzleri, çocuk evlilikleri ve çocuklara yönelik cinsel istismar olaylarıyla sarsılan Türkiye, şarkıcı Fulin'in iddiasıyla şoke oldu. Şarkıcı Fulin’in “Aranjör Emrah Karaduman beni o zaman 14 yaşında olan Aleyna Tilki ile aldattı” sözleri üzerine ünlü aranjör hakkında çocuğa cinsel istismar davası açıldı.

Takip Et

Popçu Fulin, katıldığı TV programında eski aşkı aranjör Emrah Karaduman (30) ile 2,5 yıllık ilişkisinin ihanet nedeniyle bittiğini açıkladı. Karaduman'ın 2 yıl önce kendisini o zaman 14 yaşında olan Aleyna Tilki (16) ile aldattığını öne sürdü.

CİNSEL İSTİSMAR DAVASI AÇILDI

Fulin'in bu açıklaması üzerine avukat Osman Taşdemir, İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Dilekçesinde “2 yıl önce 14 yaşında olan Aleyna Tilki'ye karşı ‘çocuğun cinsel istismarı' suçunun işlendiği anlaşılmaktadır” denildi. Avukat Taşdemir'in dilekçesinde şu ifadeler yer aldı: “Aleyna'nın fiziksel olarak ‘yetişkin' görünmesi kendisinin ‘çocuk' olduğu gerçeğini değiştirmemektedir. ‘Çocuğun cinsel istismar' suçunun tüm unsurlarının vücut bulduğu anlaşılmaktadır.”

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin