Ankaralı Turgut hastaneye kaldırıldı: Akciğer kanseri iddiası!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Ankaralı Turgut hastaneye kaldırıldı: Akciğer kanseri iddiası!

Ünlü türkücü Ankaralı Turgut'tan kötü haber geldi.. KOAH teşhisi konulan Ankaralı Turgut, Duymayan Kalmasın programına bağlanarak sağlığı hakkında bilgi verdi. Canlı yayına bağlanan Ankaralı Turgut, KOAH teşhisi konuldu, şu an hastanede tedavi altına alındım. KOAH için Akciğer kanserinin kardeşi diyorlar henüz tam bilgim yok..

Takip Et

Ankaralı Turgut olarak tanınan ünlü türkücü Turgut Karataş'tan üzücü haber geldi. 54 yaşındaki şarkıcı, KOAH rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı.
Duymayan Kalmasın programına bağlanan Ankaralı Turgut: ‘Daha önce de tedavi gördüm. Astım KOAH teşhisi konuldu. Nefes darlığı yaşıyorum. KOAH için Akciğer kanserinin kardeşi diyorlar henüz tam bilgim yok. Şu an hastanede yatıyorum.’ açıklamasında bulundu.

KOAH NEDİR?

Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı (KOAH), zayıf hava akışının görüldüğü obstrüktif bir akciğer hastalığıdır. Tipik olarak zamanla daha kötüleşir. Ana belirtileri nefes darlığı, öksürme ve balgam üretimidir. Kronik bronşit sahibi insanların çoğu aynı zamanda KOAH hastasıdır.

Tütün kullanımı hastalığın en temel nedeni olup hava kirliliği ve genetik gibi daha az etkili nedenleri de vardır.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin