Ankara Valiliği’nin skandal yürüyüş yasağına tepkiler çığ gibi


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Ankara Valiliği’nin skandal yürüyüş yasağına tepkiler çığ gibi

"29 Ekim ve 30 Kasım'da Büyükbaşların hastalanması için neden kalmamış".. Metin Uca'nın skandal yasağa tepkisi en çok dikkat çekenler arasında yer aldı.. Ankara Valiliği'nin skandal, 30 Kasım'a kadar Ankara'da her türlü yürüyüş, gösteri ve mitingi yasaklamasına sosyal medya kullanıcıları ve kamuoyundan tepkiler çığ gibi artıyor.

Takip Et

Ankara Valiliği, güvenlik gerekçesiyle bugünden başlayarak, 30 Kasım tarihine kadar başkentte tüm toplantı, gösteri, yürüyüş ve mitingin yasaklandığını duyurdu. Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada, terör örgütlerinin eylem arayışı içinde oldukları ve bazı hazırlıklar yaptıklarının tespit edildiği belirtilerek, toplantı, gösteri yürüyüşleri ve benzeri faaliyetlerin hedef olabileceği ifade edildi. Sosyal medya #AnkaraValiliği etiketiyle verilen karar tepki gösterdi.

“29 EKİM VE 10 KASIM’DA BÜYÜKBAŞLARIN HASTALANMASI İÇİN NEDEN KALMAMIŞ”
Sosyal medyada Metin Uca, verilen kararı “Ankara’da 30 Kasıma kadar valilik tüm toplantı ve yürüyüşü yasaklamış 29 Ekim ve 10 Kasım’da büyükbaşların hastalanması için neden kalmamış” sözleriyle eleştirdi.

Metin Uca Twitter

CHP İSTANBUL MİLLETVEKİLİ AYKUT ERDOĞDU KARARA ATEŞ PÜSKÜRDÜ!
Verilen yasak kararına CHP’li vekil Aykut Erdoğdu, “29 Ekim’de Cumhuriyet’i kutlamamıza ve 10 Kasım’da Atamızı anmamıza engel olmayı düşünenler bizim neleri göze alabileceğimizi bilmiyorlar…” diyerek tepki gösterdi.

Aykut Erdoğdu CHP milletvekili

İşte sosyal medyada Ankara Valiliği’nin kararına verilen tepkiler:

Ankara Yürüyüş yasağı tepkileri

Ankara Yürüyüş yasağı skandalı

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin