Aleyna Tilki yeni şarkısı 'Sen Olsan Bari' rekor kırdı. İzleyin


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Aleyna Tilki yeni şarkısı 'Sen Olsan Bari' rekor kırdı. İzleyin

17 yaşındaki genç şarkıcı Aleyna Tilki’nin yeni şarkısı ‘Sen Olsan Bari’ ortalığı yıktı geçti. Şarkı, 24 saatte 10 milyondan fazla izlenme sayısıyla bir rekor kırdı. Klibi saniyede ortalama 120 kez izlenen Aleyna Tilki, Rihanna, Shakira ve Selena Gomez’i geride bıraktı.

Takip Et

Cevapsız Çınlama’ şarkısı ile Türkiye'de herkesin kulaklarını çınlatan ve 11 ayda 307 milyon izlenme sayısına ulaşan Aleyna Tilki’den yeni bir rekor geldi..

Youtube’da en çok dinlenen Türkçe şarkı rekorunu elinde bulunduran 17’lik popçunun ikinci parçası ‘Sen Olsan Bari’, 1 günde 10 milyonun üzerinde izlendi. Bu alanda Türkiye rekoru kıran Tilki dünyada da ilk 10’a girdi.

Aleyna Tilki Yeni Şarkısı Sen Olsan Bari

Tilki, dünyaca ünlü meslektaşları Rihanna, Shakira ve Selena Gomez’i geride bıraktı. Rihanna’nın yeni klibi 24 saatte 4 milyon 924 bin, Shakira’nın klibi 4 milyon 884 bin, Gomez’in klibi ise 3 milyon 980 bin kez izlendi.

ÇAĞATAY AKMAN'I DA GEÇTİ

Genç şarkıcıdan önce en çok izlenen klip 3 milyon 85 bin izlenme ile Çağatay Akman’ın, sonradan çalıntı olduğu ortaya çıkan ve telif hakkı nedeniyley youtube'den kaldırılan ‘Gece Gölgenin Rahatına Bak’ıydı.

ALEYNA TİLKİ YENİ ŞARKISI 'SEN OLSAN BARİ' YOUTUBE İZLE - DİNLE

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin