Aleyna Tilki oyuncak penisli fotoğraf paylaştı.Çocuklarınızı uzak tutun


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Aleyna Tilki oyuncak penisli fotoğraf paylaştı.Çocuklarınızı uzak tutun

Milyonlarca çocuk hayranı olan Aleyna Tilki'nin adı yine cinsel içerikli bir skandal ile gündeme geldi.. Çocuk şarkıcı Aleyna Tilki, Instagram’dan oyuncaklarla dolu bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta yer alan 'penis', dikkatli takipçiler tarafından hemen fark edildi. Fotoğrafın hızla yayılması aileleri ve Aleyna'ya hayran miniklerin ebeveynlerini aşırı rahatsız etti. Sosyal medyada, 17 yaşındaki şarkıcının paylaşımlarının hangi kriterler çerçevesinde yaptığı, kimler tarafından yönlendirildiği ve bu tip skandal içeriklerle neyi amaçladığı sorusu akıllara takıldı.

Takip Et

Cevapsız Çınama ve O Sen Olsan Bari şarkılarıyla milyonlarca kişilik bir hayran kitlesi oluşturan; ardından ortaya koyduğu ilginç davranışları, ünlü isimlerle girdiği polemikler ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam eden Aleyna Tilki, yeni bir skandala daha imza attı.
1 milyon 300 bin takipçisi bulunan ve genellikle küçük çocukların takip ettiği Tilki, Instagram hesabından oyuncaklar arasında yer alan bir penis fotoğrafı paylaştı.

Aleyna Tilki oyuncak erkek cinsel organı
Görsel, kısa bir süre sonra Twitter'da trend’lere girdi. Fotoğrafı fark eden bazı takipçileri Tilki'ye tepki gösterdi. Daha önce de klibinde pedofili unsurları barındırdığı iddiasıyla gündeme gelen Tilki, kendisini “Benim aklım öyle mesajlar vermeye yetmez” diyerek savunmuştu. Ancak bazı internet siteleri ve sosyal medya platformları Tilki’nin aksine ‘O Sen Olsan Bari’ adlı klipte pedofili unsurlarının yer aldığını ortaya koyan analizleri okurlarıyla paylaşmıştı.
Tilki, daha klibi gündemden düşmeden bu kez de ‘penisli’ görsel ile gündeme geldi.

Aleyna Tilki oyuncaklar

ÇOCUKLARINIZI UZAK TURUN!

Tilki’nin 1 milyon 300 bin kişi tarafından takip edilen sosyal medya hesabında oyuncaklar arasında bir penis görselini paylaşmasını psikiyatr Profesör Doktor Mansur Beyazyürek, çarpıcı noktalara değindi.

Aleyna Tilki oyuncak cinsel organ

''ŞUURSUZ!''

Seray Sever katıldığı programda 17 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki için "Şuursuz" demişti.

Alyna Tilki Sen Olsan Bari Pedofili - cinsel içerik klip

İŞTE ALEYNA TİLKİ NEDEN BÖY DAVRANIYOR NE YAPMAK İSTİYOR, AİLELER ÇOCUKLARINI TİLKİ'DEN NASIL UZAK TUTACAK SORULARININ CEVABI

Hale Ceylan BARLAS /  SÖZCÜ 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin