Alanya'da yine hayvana yönelik vahşet: Yavru kediyi katlettiler


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Alanya'da yine hayvana yönelik vahşet: Yavru kediyi katlettiler

Alanya'dan insanlık dışı, kan donduran bir vahşet haberi daha geldi.. Bir sitenin bahçesinde kafası ve bacakları kesilerek öldürülmüş kedi yavrusu bulundu. Alanya'da hayvanseverler son yıllarda artan hayvan ölümlerinin biran önce önüne geçilmesini istiyor..

Takip Et

Alanya Sugözü Mahallesi’ndeki bir sitenin yakınında kafası ve bacakları kesilerek öldürülmüş kedi yavrusunu görenler, durumu polise haber verdi. Yavru kedinin ölüsünün fotoğraflarını da çeken vatandaşlar, olayın aydınlatılmasını istedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, kedinin kim ya da kimler tarafından öldürüldüğünü tespit etmek için çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. İncelemelerin ardından kedi gömülmek üzere sitenin bahçesinden alındı. Alnaya'da son yıllarda hayvanlara yönelik işlenen cinayetlerdeki artış vatandaşları isyan ettirdi..

Kedinin vahşice öldürüldüğü olay yerinde toplanan çok sayıda hayvansever, Alanya'da, öldürülen veya cinsel istismara maruz kalan hayvanların sayısındaki artışı dikkat çekerken, her olay sonrası yetkilileri göreve çağırıyoruz. Her defasında 'ilgileneceğiz' cevabıyla karşı karşılaşıyoruz, ancak hiçbir şey yapılmıyor..  diyerek tepkileri gösterdi..

İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin