Alanya'da üniversite öğrencisinden vahşi cinayetler!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Alanya'da üniversite öğrencisinden vahşi cinayetler!

Antalya'nın Alanya ilçesinde üniversite öğrencisi İ.B, kaldığı bir apart otel dairesinde iddiaya göre beslediği kedi ve tavşanı vahşice keserek öldürdükten sonra parçalayıp iç organlarını çıkartarak sosyal medya hesabından fotoğrafını paylaştı. Kiralık olarak kaldığı apart otelden tanıyanlar, İ.B'nin son zamanlarda psikolojisi bozulmuştu, satanist tavırlar içine girmiş ve uyuşturucu madde kullanmak için çevresinden yardım istemeye başlamıştı. Dedi.

Takip Et

Antalya'nın Alanya ilçeseinde akıllara durgunluk veren vahşi bir olay yaşandı. Üniveriste öğrencisi İ.B baktığı kedi ve tavşanı keserek vahşive öldürdü.

Öldürdüğü kedi ve tavşanın cesetlerini parçaladıktan sonra iç organlarıyla çektiği bir pozu sosyal medya hesabından paylaşan İ.B, hayvanseverlerin şikayetiyle polis tarafından gözaltına alındı. Bir Apart otelin 7. katında kalan ve davranışlarındaki bozukluklar nedeniyle çevresinde dikkat çekmeye başlayan İ.B'nin daha önce intihara kalkıştığı ve otel çalışanlarının müdahelesiyle son anda engellediği iddia edildi.

Aynı apartta kalanların iddialarına göre 18-19 yaşınlarındaki üniversite öğrencisi İ.B, son 1 yıldır kaldığı apart dairesinde şüpheli davranışları ve yaşam tarzıyla dikkat çekmeye başladı. Genç öğrencinin davranışlarında değişmeler ve bozukluklar başlamış, içine kapanıp, uyuşturucu bağımlığı ve satanist bir ruh haline bürünmüştü.. 

Satanist üniversite öğrencisi kedi ve tavşanı öldürdü

İ.B'nin, çevresinde tanıdığı taksicilerden uyuşturu madde kullanmak için de yardım istediği, nakit para çekmeleri için kredi kartını verdiği iddia edildi.

HAYVANSEVERLERDEN TEPKİ:

Alanya'da hayvanseverler korkunç olaya tepki gösterdi. Katilin en ağır şekilde cezalandırılması için olayaın takipçisi olacaklarını söyleyen hayvanseverler, Bugün insandan bir farkı olmayan bu bu iki masum canlıyı vahşice katleden satanist ruhlu bu sapığın, bir insan öldürmeyeceğinin de garantisi yoktur ve tutuklanmaladır. dedi. 

Alanya Polisi sosyal medyadaortaya çıkan bu korkunç olay ve iddialar hakkında araştırma başlattı belirtildi.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin