AKP'den 'Genel Af' açıklaması geldi


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
AKP'den 'Genel Af' açıklaması geldi

Son dakika Genel Af Haberi... Gündemdeki yerini koruyan ve son dönemde yargıda hakim, savcı ve polislere yapılan FETÖ operasyonları sonrası daha da dillendirilmeye başlanan, milyonların beklentisi haline gelen 'af' konusunda AK Parti Sözcüsü Yasin Aktay, geçmişe dönük 5 yıllık af çıkacağına ilişkin iddialarla ilgili konuştu. Aktay, 'Cezaevlerinin durumu, suç ve ceza dengesindeki adaleti bozmayacağı bir takım çalışmaların yapıldığını biliyoruz' dedi.

Takip Et

AK Parti Sözcüsü Yasin Aktay MYK sonrası basın açıklaması yaparak gazetecilerin sorularını yanıtladı.

AKTAY'DAN İKİNCİ BİR "AF" AÇIKLAMASI DAHA GELDİ 

Aktay, MYK sonrası yaptığı 'Cezaevlerinin durumu, suç ve ceza dengesindeki adaleti bozmayacağı bir takım çalışmaların yapıldığını biliyoruz' çıklamasını akşam saatlerinde yaptığı başka bir açıklama il egüncelledi, Aktay yaptığı ikinci açıklamasında, bugünkü basın toplantısındaki değerlendirmelerinin bazı haberlerde "af çalışması" olarak yansıtılmasının, ifadelerinin maksadıyla bağdaşmadığını söyledi.

AF TARTIŞMALARI SORUSUNA YANIT

Geçmişe dönük 5 yıllık af çıkacağı yönünde çalışmalar yapıldığı iddialarının sorulması üzerine Aktay, "Detaylarını çok fazla bilemeyeceğim şu anda. Adalet Bakanlığı’nın bünyesinde cezaevlerinin durumu, suç ve ceza dengesindeki adaleti bozmayacağı bir takım çalışmaların yapıldığını biliyoruz. Bu çalışmalar kısa süre içerisinde bitirilecek ve kamuoyu ile paylaşılacaktır" diye konuştu.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin